P. Havel 22. (p.)
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:30

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk pokračuje v jarním výsledkovém trápení


Branky


22. P. Havel (p.) - 30. M. Hejna , 43. R. Němeček
0

Naopak Libouchci se na jaře daří. I když prohrával, tak utkání otočil a zvítězil 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rumburku vstřelená branka spíše uškodila

V Rumburku se potkaly týmy, které mají na jaře úplně odlišnou výsledkovou formu. Domácí sice v prvním jarním kole zvítězili v Křešicích, pak ale čtyřikrát prohráli a musí zapomenout na boje o čelo tabulky. To Libouchec se na jaře zvedl a dosáhl mimořádných výsledků - vyhrál 4:1 v Pokraticích a doma si vyšlápl na Jílové (2:0) a Lovosice B (3:2). Svěřenci Jaroslava Červinky začali lépe. Měli mírnou převahu a šli do vedení. Hosté se hnali do útoku, ale ve středu hřiště ztratili míč. Rumburk podnikl rychlý protiútok, následoval faul jednoho z liboucheckých hráčů a penalta. Tu proměnil Havel. Domácí ale místo klidu začali panikařit a začali hrát velmi zbrzkle a unáhleně. Výsledkem byla ztráta vedení. Po půl hodině hry vyslal Černohorský kolmicí Hejnu a ten vyzrál Dvořáka. A dvě minuty před poločasem hosté udeřili z podobné akce. Tentokráte přihrával Hejna a zakončoval Němeček. Rumburk pak mohl skórovat, když chyboval brankář Koucký. Ten však dobrým zákrokem vše napravil.

Havel druhou penaltu zazdil

Po změně stran se Rumburk hnal za vyrovnáním. Snaha se mu nedá upřít, vypracoval si i několik šancí. Ale jinak hra nebyla dobrá. Vázla přihrávka a kombinace trpěla. Přesto přišla v 85. minutě výborná možnost k vyrovnání. Domácí totiž zahrávali druhou penaltu v zápase, ke které se opět postavil Havel. Domácí záložník ale selhal a branku vůbec netrefil. V samotném závěru pak domácí promarnili poslední velkou šanci a v pátém zápase v řadě nedokázali bodovat. Rumburk je tak na devátém místě, Libouchec, který má o čtyři body více, drží šestou příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnes jsem zklamán výsledkem. I když se nám hra nedařila, hráči bojovali. Ale naše zakončení je žalostné, přestože se mu při trénincích maximálně věnujeme. Chybí nám větší klid a rozvaha v rozhodujících momentech utkání. Pokud toto nezlepšíme, výsledky se nedostaví.

TJ Libouchec
Václav Slavka, záložník FK Libouchec: "Z naší strany to bylo hodně odbojované. Měli jsme i štěstí, domácí nedali jednu penaltu. Tři body samozřejmě bereme všemi deseti."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - L. Pokorný [-] , J. Chlada [-] , J. Šebora [-] , M. Trégr [-] , P. Havel [-] , J. Hejl [-] , T. Stankovič [-] , P. Michalina [-] (73. M. Stodola [-] ) , A. Zima [-] , R. Šott [-]

TJ Libouchec
V. Koucký [-] - O. Černý [-] , J. Černohorský [-] , V. Slavka [-] , J. Studený [-] , M. Hejna [-] , T. Palaščák [-] , R. Král [-] , L. Kučera [-] (46. J. Vacek [-] ) , M. Hammer [-] , R. Němeček [-]

Hráči zápasu: T. Stankovič , L. Pokorný - R. Němeček , M. Hejna .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefčík Josef - MAREŠ Jaroslav, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.