P. Havel 70. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bartoš vysvobodil Brnou v poslední minutě


Branky


70. P. Havel (p.) - 30. J. Koranda , 91. J. Bartoš
0

Rumburk srdnatě bojoval, bodová odměna ale nepřišla.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brná opět herně nepřesvědčila

Hlavní aspirant na postup do krajského přeboru sice na jaře drží první místo. Herně to ale Brné v poslední době hodně skřípe. A nejinak tomu bylo v Rumburku. Na podzim Rumburk Brné na jejím hřišti zatápěl, prohrál ale 1:2. Do jarní odvety vstoupily oba týmy opatrně, nikdo nechtěl chybovat. Po vzájemném oťukávání Rumburk i Brná zjistily, že nebude jednoduché vstřelil branku. Od té doby se hrál docela zajímavý zápas, bojovalo se o každý míč a diváci se měli na co koukat. Domácí nebyli rozhodně horším týmem, přesto v prvním poločase prohrávali 0:1. To se po půl hodině hry prosadil individuálně Koranda, který vyzrál na domácí obranu a brankáře Bednáře. Rumburská lavička se pak zlobila na rozhodčího ve 42. minutě, kdy neodpískal kontakt brankáře Davida Heřmana s jedním z domácích útočníků.

Vše rozsekla poslední minuta

Do druhého poločasu vstoupili lépe rumburští fotbalisté. Dostávali se do šancí, ale kýžená vyrovnávací trefa nepřicházela. Velkou šanci vyrovnat měl po hodině hry rumburský Demeter, jeho hlavička ale skončila jen na břevně hostující svatyně. O deset minut později se ale Rumburk radoval. Po pěkné kombinaci běžel na brankáře osamocený Chlada a byl faulován. Následovala penalta a žlutá karta pro Davida Heřmana. Pokutový kop pak proměnil záložník Patrik Havel. Do konce zápasu si oba týmy ještě vypracovaly několik šancí, ale jak Bednář, tak Heřman byli v brance pozorní. Když už to vypadalo na remízu, rozhodla branka v nastavené minutě. V té přišel centr do domácího vápna a Bartoš hlavičkou přeloboval Bednáře. Domácí se notně zlobili na rozhodčího. Podle nich předcházel rozhodujícímu zásahu faul a jasné postavení mimo hru. Hosté tak vydřeli tři body a udržují si pětibodový náskok před druhým Jílovým. A v dalším kole doma hostí nováčka z Hostovic. Rumburk spadl na deváté místo, o víkendu ho čeká derby ve Šluknově. 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!




Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: ":Po dlouhé době jsme předvedli výkon, který snese přísnější měřítko. Všichni hráči odevzdali na hřišti vše, co v nich bylo. Za svůj výkon si zasloužili minimálně remízu. K výkonu hlavního rozhodčího a hlavně asistenta se nebudu vůbec vyjadřovat."

SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "S výsledkem jsme spokojeni, předvedená hra ale vůbec nebyla ideální. Doslova jsme to tady ubojovali. Vítězný gól vyvolal emoce. Ale tak to někdy bývá."



Sestavy


FK Rumburk
T. Bednář [-] - R. Šott [-] , M. Demeter [-] , M. Matulík [-] , J. Chlada [-] , P. Havel [-] , J. Hejl [-] , T. Stankovič [-] , A. Zima [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

SK Brná
D. Heřman [-] - J. Bartoš [-] , J. Koranda [-] (71. A. Georgiev [-] ) , A. Mihaylov [-] , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , J. Betka [-] , A. Gaydarski [-] , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , P. Prousek [-]

ŽK: 22. A. Zima , 37. M. Matulík - 85. A. Gaydarski .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mecl Petr - HOLLY Martin, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.