Dobroměřické béčko si odvezlo všechny body


Branky


0

Na hřišti proběhlo utkání dvou různých poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sebevědomé Dobroměřice si očividně přijely pro tři body a Vroutek nechtěl být jen tak odevzdaným soupeřem. V sestavě domácích se objevil Jiří Bešík na stoperu a Jakub Pelikán na hrotu. Do branky se vrátil Bezděk. Zajko nastoupil na pravém kraji zálohy a M.Junk na levém beku. Celý první poločas se zdálo, že tato sestava Vroutku má naději na úspěch. Obranu měl pevně v rukách Bešík a Pelikán s Kuklou se snažili ohrozit branku hostů. Hra byla vyrovnaná a rozdíly postavení v tabulce by nikdo nepoznal. Útočníci se dostávali do šancí a škoda, že své příležitosti neproměnili. Ve 21. minutě Zajko utekl až k brance, ale nestačil již najít spoluhráče a jeho pokus o střelu vyrážel obránce z prázdné branky. Jakub Pelikán přestřelil branku hostů a rovněž Libor Klíč nemířil z dobré šance přesně. Největší šanci neproměnil Kukla v 43. minutě, kdy šel sám na brankáře, kterého ve finále nedokázal přehodit. Na hráčích vedoucích Dobroměřic se začala projevovat nejistota a i jejich útoky neměly přesné zakončení. Hra byla na obou stranách vyrovnaná a diváci viděli celkem urputný boj. O poločasové přestávce kladně hodnotili výkon domácích a těšili se, že jejich aktivita nevyprchá s přibývajícími minutami.

V průběhu druhého poločasu se hra trochu přiostřila a rozhodčí několika svými nepřesnými výroky emoce neuklidnil. V 55. minutě poslal do desíti hosty, když vyloučil Sochora za urážlivé výroky na adresu rozhodčího. Domácí chtěli využít nabídnuté šance ke zkorigování výsledku, zapomněli však na obranu. Další hrubka v přihrávce na polovině hostů, úniku nedokázal zabránit ani Bešík a další laciná branka pravděpodobně rozhodla zápas. Toto se událo v 59. minutě zápasu a energie se z kopaček vroutecké rezervy pomalu vytrácela. Roman Pelikán po tvrdé srážce se soupeřem střídal a nastoupil Balák Jiří. Dobroměřičtí hráli již pohodlně svoji hru a nikam nepospíchali. Domácí jim sami nabízeli šance a oba další góly v jejich brance skončili po přečíslení obrany a vyšachování útočníky, kteří šli až do branky. Pokaždé zakončoval Jan Hendrych a bylo to v 75. a 78. minutě. Hezkou akci ještě předvedli domácí Kukla a Pelikán a posledně jmenovaný mířil těsně vedle. Škoda, že podobných akcí nepředvedli ve druhém poločase více. V 80. minutě se podařilo po přihrávkách Zajka a Pelikána vstřelit kapitánovi Klíčovi alespoň čestnou branku střelou z hranice velkého vápna. To již bylo, ale všechno, co jsme měli možnost na trávníku ve Vroutku vidět. Dobroměřice potvrdily svoji roli favorita, plánované tři body si odvezli a jen škoda, že vroutečtí neudrželi svoji hru z prvního poločasu po celé utkání. Výsledek by byl jistě jiný a pro Vroutek příznivější. Ale na „kdyby“ se nehraje a lepší tentokrát spravedlivě zvítězil.

 

(hyk)



Sestavy


FK Vroutek B
P. Bezděk [-] - J. Pelikán [-] , M. Hlaváč [-] , L. Klíč [-] , R. Pelikán [-] (64. J. Balák [-] ) , J. Kukla [-] , M. Jíra [-] (82. M. Mlejnek [-] ) , J. Vlček [-] , M. Junk [-] , J. Zajko [-] , J. Bešík [-]

FK Dobroměřice B
T. Sedláček [-] - L. Maliňák [-] , J. Sainer [-] , P. Peter [-] , T. Sekerák [-] (63. J. Hendrych [-] ) - A. Chlouba [-] , T. Mistoler [-] , D. Miraj [-] , M. Svoboda [-] (46. L. Daniš [-] ) - O. Matyáš [-] , F. Sochor [-]

ŽK: 60. J. Bešík - 56. O. Matyáš , 65. T. Mistoler , 71. L. Daniš . ČK: 54. F. Sochor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vysočanský David - BENEDIKT Miroslav (N), MYŠÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.