2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová B nečekaně porazila v derby Bohdalec


Branky


0

Poslední v tabulce Bobrová B šokovalo druhý Bohdalec a vyhrála 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Bobrové vstřelilo dvě branky

Poslední v tabulce Bobrová B přivítala v jarní premiéře IV. třídy druhý Bohdalec. Na utkání se přišla podívat na čtvrtou třídu rekordní návštěva 120 diváků. Bobrová mohla poprvé v sezóně postavit ideální sestavu, poněvadž se na zápas dostavili všichni hráči, což na podzim nebylo pravidlem. Domácí začali utkání překvapivě náporem a prvních dvacet minut se jejich hra odehrávala v jejich režii. V 8. minutě zahrával Pavel Mikíšek standartní situaci a po následné skrumáži skončil míč v brance Bohdalce - 1:0. Ve 20. minutě po krásné nahrávce Ladislava Zadiny postupoval Miloš Straka sám na brankáře hostí Skryju, ale nedokázal ho přehodit. Ve 30. minutě se konečně osmělili i hosté z Bohdalce, ale Jan Sklenář trefil jen břevno branky střežené Petrem Hamříkem. Domácí tak mohli po dlouhé době odcházet na poločasovou přestávku velmi spokojeni. 

Druhý poločas byl vidět spíše boj

Do druhého poločasu nastoupili hosté s odhodláním zápas otočit, ale domácí se již koncentrovali na obranu a udržení vedení 2:0. Bohdalec byl opticky lepší, ale zmohl se jen na standartní situace, které ale bezchybně posbíral domácí gólman Petr Hamřík. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Jana Žilky, tak mohla propuknout velká radost a první vybojované vítězství v letošní sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský: Naše zasloužená výhra po bojovném výkonu. Bohdalec byl ve druhém poločase lepší, i když mnoho šancí neměl. Konečně jsme se také poprvé v celé sezóně sešli v plném počtu a mohli jsme nastoupit s hráči, s kterými počítáme. Děkuji všem, kteří se podíleli na prvním letošním vítězství.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: Vyrovnané utkání ve kterém jsme bohužel neproměnily své šance a díky tomu prohrály.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - L. Kratochvíl [-] , K. Flídr [-] , R. Kratochvíl [-] , J. Koutecký [-] - M. Srnský [-] , I. Hřebíček [-] (59. V. Smažil [-] ) , P. Mikíšek [-] , M. Straka [-] - L. Zadina [-] , J. Svoboda [-] (66. T. Červinka [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , F. Franěk [-] , L. Jaša [-] , V. Petříček [-] , P. Dostál [-] (65. R. Morkus [-] ) , J. Dostál [-] (56. T. Dostál [-] ) , J. Dostál [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

ŽK: 70. J. Koutecký - 70. J. Dostál , 75. J. Sklenář .
Hráči zápasu: P. Hamřík , K. Flídr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽILKA Jan - TRNKA Jaroslav (N), CHRÁST Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.