Šup na druhé místo


Branky


0

Útvina přijela na hřiště lídra ve velmi oslabené sestavě a příležitost dostali mladí hráči a bylo vidět, že prokázali, že si příslušnost do týmu rozhodně zaslouží. Celý zápas probíhal ve velmi vysokém tempu a od brzkého začátku domácí měli plné ruce práce s vyrovnáním. To se jim ovšem nepodařilo a dneska si lídr tabulky žádné body nepřipsal, a tak se stalo, že se Verušičky opět ocitly na druhém místě tabulky (pouze o skóre).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze břevno

Začátešk zápasu dokázali hosté svému soupeři pěkně okořenit. Pod taktovkou nejzkušenějších (Gabriško, Nováček) začali favorita trápit svou nátlakovou hrou a ta byla již v 6 minutě zužitkována právě mladíkem Patrikem Staňkem, který po chybě obrany obešel oba stopery a umístil střelu k pravé tyči a golmanovi nedal šanci.První poločas třetí Útvina předváděla kvalitní fotbal a měla nad lídrem tabulky navrch. Chybělo málo, aby hosté navýšili svůj gólový náskok. Jiří Vodička vyslal z levé strany krásnou ránu, která však orazítkovala pouze břevno a k senzaci nedošlo.

Boj pokračoval až do poslední minuty

Po přestávce domácí vystřídali. Berky Petr vystřídal Berky Jakuba, který na hřiště přinesl nový začátek, když v 70. minutě vstřelil vyrovnávací branku. Náročný boj nadále krvelačně pokračoval. Celkově se druhý poločas hrál pod taktovkou domácích, kteří svojí hru otevřeli, a tak umožnili hostům, aby z ojedinělého útoku zvýšili na konečných 2:1 opět mladíkem Láďou Lipavským v poslední minutě utkání. Ačkoliv si tento gól domácí po svém výkonu v druhé půli nezasloužili, museli se s ním smířit. Takto skončil pro oslabené hosty vítězný výlet do Verušiček.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Útvina
Vít Červenka: Měl jsem veliký problém dát dohromady hráče a byl jsem nucen vzít mladé hráče. Ovšem hned v první minutě jsem zjistil, že se nemusím vůbec ničeho bát, a že mladé pušky rozhodně ostudu neudělají. Naopak zápas rozhodli a ukázali mi, že v Útviné roste nový velmi nadějný tým.



Sestavy


FK Verušičky
Š. Kvasnička [-] - F. Kubka [-] , L. Slivčák [-] , P. Kvasnička [-] , A. Šindelář [-] , J. Berky [-] (46. P. Berky [-] ) , D. Šaradín [-] , J. Koscelník [-] (33. J. Tomka [-] ) , D. Eberl [-] , P. Kvasnička [-] , K. Tvrdek [-]

TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] - F. Chrenák [-] , V. Hudec [-] - J. Vodička [-] (65. L. Lipavský [-] ) , L. Tomášek [-] , V. Hrdina [-] , V. Gabriško [-] , R. Krása [-] , P. Staněk [-] (88. T. Kříž [-] )

ŽK: 48. D. Eberl , 85. J. Tomka - 49. P. Staněk , 85. V. Hrdina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kozák Rudolf - CAPL Miloslav (N), BRONEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.