Sulkov zaskočil lídra!


0

Zápas mezi týmy TJ Sparta Sulkov B a TJ Sokol Hunčice měl přinést jasnou záležitost pro hosty. Domácí ale dokázali proti tak silnému soupeři předvést vyrovnanou hru a dokonce i ve 2. půli svého protivníka přehrávali. Zápas to byl velice pěkný pro oko diváka, dalo by se říci až nadstandartní na IV. třídu. Utkání po základní hrací době tak skončilo vyrovnaně 3:3. Penalty ale vyšly lépe domácím, které ovládli v poměru 7:6! Hunčice ztratili velmi cenné 2 body a nyní mají náskok 3 bodů na svého největšího rivala Blatnici. Hunčice ale mají ještě stále zápas k dobru. Na druhé straně tabulky se Sulkov díky dvěma bodům dotáhl na sedmé Líně a oba tyto týmy mají shodný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanzlíčkův poločas

Od prvních minut se dalo očekávat, že hosté si dnes půjdou jasně pro 3 body a domácí věděli, že to dnes bude těžký zápas. Musíme také zmínit, že v dnešním zápase měl Sulkov 2 posily z "áčka". Na druhé straně hostům chyběl dnes gólman a do brány si musel stoupnout hráč z pole David Toráč. 1. půle nám přinesla celkem 5 branek, což je vskutku dost. Tak nejdříve popořadě. Sulkov se svého soupeře nebál a celkem je zaskočil svoji aktivitou. Poločas byl celkem vyrovnaný, ale domácí dokázali přehrávat hosty. Každopádně byli to hosté, kteří se ujmuli vedení v zápase. Jako první otevřel skóre zápasu Pavel Hanzlíček ml. a to v 13. minutě. Domácí svojí bojovností dokázali rychle srovnat. V 19. minutě se prosadil Dominik Mečl. Ve druhé půli 1. poločasu hra probíhala stále stejně. Ve 27. minutě otočil skóre zápasu Robert Valenta a Sulkov tak překvapivě vedl 2:1. Po tomto gólu se domácí nadále tlačili do útoku, ale hosté měli více štěstí, z čeho vystřelili, to jim tam spadlo. Ve 32. minutě se prosadil dnes již podruhé Pavel Hanzlíček ml. a srovnal stav zápasu na 2:2. A aby toho nebylo málo, svůj brankostroj Pavel Hanzlíček ml. rozšířil o další branku a to již ve 36. minutě. Svým gólem tak zkompletoval hattrick za necelých 40 minut. Hunčicím se zásluhou Hanzlíčka podařilo získat vedení v zápase zpět. Z důležitých informací to je v 1. poločase tak vše a obě mužstva odešla do kabin za stavu 2:3!

 

 

 

 

 

Aktivita domácích se vyplatila

Sice Sulkov měl dostatek hráčů na vystřídání, ale kluci na střídačce sami uznali, že je lepší nestřídat, jelikož jejich spoluhráči hráli opravdu pěkný fotbal. Tato půle patřila zcela jednoznačně domácím, kteří Hunčicím nedali moc čuchnout. Měli dostatek šancí na vyrovnání a to se jim také povedlo. V 75. minutě dnes již svým druhým gólem Robert Valenta srovnal stav zápasu na 3:3. Po tomto gólu se v zápase už nic významného neudálo a zápas tak musely rozhodnout penalty. Celé utkání bylo bojovné z obou dvou stran a dnešním divákům se musel zápas moc líbit. Utkání mělo opravdu velikou kvalitu. Ani to skoro nevypadalo, že by se tady hrála IV. třída. V utkání se rozdala jen 1 žlutá karta. Celý zápas byl v naprosto poklidném duchu a dnešní hlavní arbitr pan Tomáš Bureš odvedl také pěknou práci. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Davida Štípka. Za hosty jmenujeme Pavla Hanzlíčka ml. a Jiřího Konarského. Pro jmenované hráče můžete hlasovat tradičně do středy do 12 hodin! Nyní se můžeme jít podívat na penalty.

 

Rozhodnutí přišlo až v 7. sérii

Jak všichni dobře víme, na penalty mohl zvítězit kterýkoliv z těchto týmů. Sulkov sice byl před zápasem outsiderem, ale postupně během celého průběhu si musel získat sebevědomí, když hráči zjistili, že lídra tabulky jde přehrávat. Penalty byly opravdu vyrovnané a rozhodla až 7. série. Rozhodujícím střelcem byl domácí Petr Kubík. Za hosty neproměnil zkušený hráč Hunčic Tomáš Remeš. On si moc před pokutovým kopem moc nevěřil, ale přes to musel jít kopat. Jeho střela minula bránu a domácí tak slavili senzační vítězství na penalty v celkovém poměru 7:6! Nedá se ani tak říci, že hosté prohráli tyto penalty kvůli brankáři, který moc často nechytá. Dnes rozhodl jiný faktor. Hunčice tak ztratily v boji o postup velmi cenné 2 body. V příštím zápase si mohou spravit chuť doma se Všeruby. Sulkov tento cenný skalp musel výrazně potěšit a už se může těšit na příští kolo, kde zavítá do Kunějovic.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov B
Pavel Sekerka (vedoucí): My jsme si zasloužili zápas vyhrát už o 2. poločase. Byl to pěkný a bojovný zápas. Na IV. třídu moc pěkný. Bylo to pro nás zasloužené vítězství, už jsme také potřebovali body. Dnes jsme měli 2 posily z "áčka". Škoda, že jsme nedokázali bodovat naplno za 3 body, ale i za ty 2 jsme velmi rádi.

TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář, hráč): Dneska nemůžeme být spokojeni, protože jsme si chtěli odvést domů 3 body. Domácí dnes také doplnily kádr o kluky z "áčka". Hodně nás domácí tlačili ve 2. půli a bylo to pro nás těžké. Bylo to bojovné a moc pěkné utkání. Opravdu celý zápas byl pěkný. Škoda, že jsme prohráli na penalty.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - LOPATA Jan (N), ČUCHOR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.