Šlágr kola skončil v Borech nerozhodně


Branky


0

Nedvědice se po bezbrankové remíze v Borech dostala do čela Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hrozili z rohových kopů

Ve šlágru kola přivítaly v tabulce čtvrté Bory druhé Nedvědice. Zápas se začal již od začátku ve velkém tempu a byli to hned v první minutě domácí, kteří zahrozili. Do slibné šance se dostával Petr Vaculík, ale na míč nedosáhl. V 6. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Antonín Novotný, ale jen těsně minul branku střeženou Liborem Dingou. O chvíli později zahrávají domácí rohový kop, který ovšem Dinga chytá na brankové čáře. Tlak domácích sílí především díky zahrávaným rohovým kopům. Další z nich se dostává na hlavu Milana Špačka, který jen těsně míjí pravý horní roh brány. Další roh má asi po půlhodině zahrávat také Nedvědice, ale hostující hráč si zasluhuje potlesk diváků, když se přiznává k teči. I v takto vypjatém zápase je to k zaznamenání, že se i v dnešní době ještě hraje fair play. Nedvědice zkouší štěstí z nepřímého volného kopu, ale hlavička letí nad Pokorného bránu. Stav nemění i další hlavička Milana Špačka v 35. minutě. Do šaten se tedy jde za bezgólového stavu.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas již tolik krásy nepřinesl. Oba týmy hrály spíše na jistotu a hra se odehrávala v poklidu mezi oběma šestnáctkami. Z letargie tak vytrhl necelou stovku diváků až v 65. minutě Miroslav Ochrana, ale ve velké šanci selhal a míč poslal těsně vedle. V 70. minutě vystrčili růžky i hosté, ale krásnou střelu z dvaceti metrů vyrazil Pokorný. Druhá půle již více šancí nenabídla, a proto utkání skončilo spravedlivě 0:0. Po této remíze se tak Nedvědice dostala na první místo v tabulce. Příští týden proto uvidí Bohdalov super šlágr jara, kde druhý domácí tým přivítá vedoucí Nedvědice.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Vyrovnané bojovné utkání s několika šancemi na obou stranách. Dosažená remíza je zasloužená.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila: V prvním poločase jsme neproměnili šanci, kdy dorostenec Škutchan sice přehodil brankáře, ale i branku. Domácí hrozili z nebezpečných standartek. Ve druhém poločase jsme měli mírnou převahu. Gól jsme však nedali. Domácí měli dobrou příležitost, když šli čtyři na jednoho, ale možnost nedotáhli do zdárného konce. Zápas proto skončil remízou.



Počet diváků: 94. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KŘÍŽ Daniel, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.