Z. Doležal 75. (p.)
1:6
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milovice po přestávce rozstřílely Lipník


Branky


75. Z. Doležal (p.) - 57. F. Novák , 70. J. Krátký , 72. M. Dlouhý , 77. M. Dlouhý , 86. V. Tangl , 90. M. Dlouhý (p.)
0

Milovicím se poslední měsíc, kdy jim již o nic nejde a hrají především pro zábavu, opět daří. Vítězí a střílí velký počet branek. Poslední Sokol Lipník se ve vzájemném utkání podobnému scénáři dlouho zdráhal a v poločase stále držel bezbrankovou remízu spolu s nadějí na zdolání favorita. Nakonec se však ofenzivní síla hostí projevila naplno ve druhém dějství, kdy David Libich inkasoval rovnou šestkrát. Soupeř se dočkal alespoň čestné branky z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezvýsledné dobývání branky domácích

V prvním poločase byl rozdíl mezi mužstvy patrný. Hosté disponovali sestavou plnou mladých, dravých hráčů a měli i více možností střídání. Co bylo nejdůležitější byla však předváděná hra. Míče si mnohem více užívali Milovičtí, kteří jej jen neradi dávali z kopaček. Ani přes vytrvalou kombinaci se však příliš nedostávali na dostřel branky střežené Davidem Libichem. Lipník bránil většinu času se všemi svými hráči za míčem a snažil se soupeře vůbec nepouštět ke střelám. Když se to nepodařilo, potrestání stejně nepřišlo.
Milovické střely plachtily všude, jen ne tam, kde měly. Vypadalo to, jako by se týmová krize v efektivitě vracela. Přesto se hosté nevzdávali, předváděli pohlednější hru než soupeř, kterého jednoznačně přeběhaly. Rozdíl ve fyzických schopnostech a především vytrvalosti byl znát. I přes tyto značné nesrovnalosti mezi oběma mužstvy se šlo do kabin za bezbrankového stavu, který hrál mnohem více do karet domácím.

Milovice soupeře rozstřílely

Druhý poločas začal, jak první skončil. Aktivní hosté nadále dobývali soupeřovu branku. Jen s tím rozdílem, že tentokrát úspěšně. V 57. minutě se mohl radovat z vedoucí branky František Novák. Tato branka kompletně změnila hru domácích. Ti remizovým stavem splňovali, možná i překonávali své cíle před zápasem. Nyní se však ze všech sil snažili o opětovné srovnání stavu, čímž nebezpečně otevírali obranu. V 70. minutě se prosadila jedna z hlavních hvězd milovické ofenzívy, Jan Krátký, nejlepší hráč minulého kola. Za necelé dvě minuty přišla branka Miroslava Dlouhého, který se v půli přesunul z levé zálohy do útoku.
Své světlé chvilky se nakonec dočkal i Lipník. V 75. minutě zůstal na trávníku ležet po soupeřově faulu v šestnáctce Jiří Zítka. Ten nakonec posledních patnáct minut dohrál, penaltu proměnil Zdeněk Doležal mladší. Tím však domácí radost končila, takřka ihned se podruhé prosadil Dlouhý a čtyři minuty před koncem Vojtěch Tangl, který hlasování o hráče kola ovládl prozměnu před dvěma koly. vše v posledních vteřinách zápasu uzavřel svou třetí trefou Miroslav Dlouhý.
Po nadějném prvním poločase tak Lipník zcela propadl a dohrál s nelichotivým výsledkem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Lipník
Zdeněk Doležal st.: K utkání se nám vyjádřil hráč Lipníku: "V poločase jsme překonávali naše cíle, poté jsme se po soupeřově brance snažili vyrovnat a rezignovali na taktiku. Soupeř nás hlavně přeběhal, kluci z Milovic byli mladší. Přes výsledek jsme nepodali žádný ostudný výkon. Co nás mrzí jsou přetrhané vazy Jiřího Zítky."

AFK Milovice
Jakub Beneš: Tradičně se s námi o svůj pohled na zápas podělil i milovický kapitán: "První půle byla o dobývání soupeřovy brány. Útočili jsme do plných, zdálo se nám to jako bychom hráli proti zdi. Byli jsme neschopní se prosadit, což se však změnilo po prvotním prolomení soupeřovy obrany a otevření skóre. Závěr sezóny si užíváme, o nic nám nejde."



Sestavy


Sokol Lipník
D. Libich [-] - P. Malý [-] , V. Kyselka [-] , J. Palyza [-] , Z. Doležal [-] , J. Zítka [-] , M. Švehla [-] , M. Jokl [-] , Z. Doležal [-] , T. Mencl [-] (28. D. Baloun [-] ) , J. Tax [-]

AFK Milovice
S. Vlačiha [-] - J. Krátký [-] , B. Horváth [-] (46. P. Zoubek [-] ) , J. Krátký [-] , F. Novák [-] , J. Beneš [-] (46. P. Křivánek [-] ) , M. Dzurko [-] , I. Plecitý [-] , M. Dlouhý [-] , P. Müller [-] , V. Tangl [-]

ŽK: 54. V. Kyselka , 69. J. Palyza - 75. S. Vlačiha .
Hráči zápasu: M. Dlouhý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karlík Milan - SALAČ Miloslav (N), HOUDEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.