Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Fryčovice - FK Staříč 6:2


Branky


0

Fryčovice si v derby poradily se Staříčem jednoznačně 6:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný šancí

První poločas začal lépe pro hosty, kdy se v 10. minutě napřáhl Musálek a krásně zavěsil za bezmocného Zapletala - 0:1. Domácí to nepoložilo a už v 18. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Staněk - 1:1. Ve 30. minutě se po pěkné akci Michálka dostal do šance hostující kapitán Pešek, ale ten v 1000% šanci pouze nastřelil domácího brankáře. V 38. minutě mohlo být pro domácí lépe, ale po krásné akci nastřelil domácí útočník pouze tyč. O minutu později šel sám na bránu domácí útočník Jiří Pešek, ale Radek Řehák v bráně Staříče ho vychytal. Ve 42. minutě využil Jan Rumel chyby v hostující obraně a posílá svůj tým do vedení 2:1. Domácí mohli jít do šaten s těsným vedením 2:1.

Jednoznačná záležitost ze strany Fryčovic

Druhý poločas začal obrovským náporem Fryčovic. Ve 49. minutě se vyznamenal hostující brankář Řehák, jenž vychytal domácí útočníky. V 53. minutě se po pravé straně uvolnil Žurovec a po jeho přihrávce nekompromisně zakončuje Šlosar - 3:1. Po tomto gólu se domácí dostávali do šance za šancí, ale prosazují se až v 78. minutě, kdy podruhé skóroval Rumel - 4:1. Aktivita domácích pokračovala a v 85. minutě se také podruhé v utkání prosadil Šlosar - 5:1. O minutu později se svojí šance nezalekl domácí Soško - 6:1. Hostům se pouze podařilo Michálkem zkorigovat na konečných - 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Fryčovice
Karel Pešek: bude doplněno

FK Staříč
Juraj Wiedermann: Po dobrým začátku opět přicházejí naše hloupé chyby které trestají domácí 1,2 a 3 golem,po kterém zas hrajeme moc otevřeně a neplníme si své povinnosti a proto zas tak vysoká prohra.



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] - R. Koloničný [-] (46. A. Dostál [-] ) , J. Pešek [-] , P. Žurovec [-] (71. P. Kobylák [-] ) , R. Zahradník [-] , J. Rumel [-] , L. Staněk [-] (63. P. Janek [-] ) , M. Šlosar [-] , F. Volný [-] , M. Soško [-] , A. Žídek [-]

FK Staříč
R. Řehák [-] - P. Kocich [-] (80. D. Strakoš [-] ) , P. Jukl [-] , O. Merta [-] , O. Baran [-] - S. Musálek [-] , J. Váňa [-] (72. J. Morys [-] ) , R. Kempa [-] (45. D. Zátopek [-] ) , M. Pešek [-] , J. Michálek [-] - T. Quitt [-] (63. P. Király [-] )

ŽK: 83. M. Soško - 20. P. Jukl , 66. M. Pešek , 66. J. Váňa , 69. O. Baran .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - TISOVSKÝ Ondřej, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.