Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice i na jaře vítězí


0

Zdemyslice i po zimní přestávce pokračují ve svých skvělých výkonech a první jarní zápas tomu nebyl výjimkou. Proti Spálenému Poříčí hráli s klidem a dovedli si s ním hladce poradit. Klíčový byl druhý poločas, ve kterém padla většina gólů, čímž zhatil naděje hostů na zvrat zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí proměňují šance

Domácí Zdemyslice započaly utkání aktivněji než hosté. Již v 8. minutě se k míči dostal domácí kapitán Aleš Polívka a prostřelil hostujícího gólmana Lukáše Varga. V dalších okamžicích zápasu se zdemysličtí dostali k řadě zajímavých standartních situacích. Jednu z nich a to přímý volný kop proměnil v 22. minutě Tomáš Šilhánek a Zdemyslice vedly 2:0. Hosté nehodlali dát svojí kůži lacino a vypracovali si několik šančí. Jejich největší příležitostí byla hlavička hostujícího záložníka Reného Vaidiše. Tu ale domácí brankář Ondřej Kropík doveld zneškodnit. Do konce poločasu si domácí dvoubrankové vedení pohlídali.

Rozhodnutí zápasu

Tlak hostů v úvodu druhého dějství byl pro domácí Zdemyslice nepříjemný, ale hosté se nedovedli dostat do žádné výraznější šance. I v tomto případě fungovalo staré moudro " nedáš, dostaneš " a zdemysličtí přidali další góly. V 75. minutě se do šance dostal domácí Jindřich Kotora a tváří v tvář hostujícímu brankáři zachoval chladnou hlavu. Tím poslal Zdemyslice do vedení 3:0. V 82. minutě definitivně rozhodl zápas zdemyslický Tomáš Lang. Krátce před koncem zápasu se vydal splnit si své útočné choutky domácí stoper Michal Šamšula a po naražení s Petrem Česalem a samostatné akci přes půl hřiště nekompromisně skóroval. Domácím stav 5:0 připadal málo a do závěrečného hvizdu přidali další branku. V 90. minutě se o ní postaral znovu Tomáš Šilhánek a dovršil tím porážku Spáleného Poříčí 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Od začátku jsme utkání kontrolovali a až na menší herní výpadek začátkem druhé půle jsme podali velmi kvalitní a týmový výkon.




Sestavy


TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - J. Kotora [-] , P. Česal [-] , V. Hejl [-] (75. M. Kysela [-] ) , O. Rous [-] , T. Šilhánek [-] , A. Polívka [-] , T. Lang [-] , M. Kysela [-] , M. Šamšula [-] , J. Fiala [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - J. Pelc [-] , O. Bláha [-] , Š. Kuneš [-] , M. Valenta [-] - M. Krejčí [-] , R. Vaidiš [-] , R. Bořík [-] - D. Hulec [-] (73. R. Nolč [-] ) , M. Šesták [-] - V. Janoušek [-] (60. L. Hroněk [-] )

ŽK: 45. T. Šilhánek , 70. V. Hejl , 71. J. Kotora , 78. M. Kysela , 89. M. Kysela - 48. V. Janoušek , 65. Š. Kuneš , 79. R. Vaidiš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Frgal Lukáš - LEGÁT Zdeněk, LANGMAJER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.