Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov si na úvod jara s chutí zastřílel


0

Do nedalekého Zdelova zajížděli hosté z Kostelce nad Orlicí s odhodláním porvat se o bodový zisk a odlepit se z posledního místa tabulky. Domácí však potvrdili roli favorita a po jednoznačném průběhu utkání se posunuli do čela tabulky skupiny H. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnávací branka nerozhodila

Od první minuty bylo na hřišti vidět, že si hráči Zdelova přišli pro vítězství. Hned první velkou šanci domácí proměnili, když Dvořák využil mezery v obraně Kostelce a překonal Poledna. O chvíli později bylo srovnáno. Standardní situaci sice brankář Beránek vyboxoval, ale odražený míč trefil Krejčí skvěle a od břevna se odrazil do svatyně domácích. Na další branku nemuseli diváci ve Zdelově dlouho čekat. Kapitán domácích Weisser, se uvolnil přes dva bránící hráče a střelou podél brankéře poslal domácí celek opět do vedení. Kostelec hrál velmi aktivně, ale recept na tým Zdelova nemohl najít.  Ve 38. minutě byl ve vápně faulován Novotný a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na puntík postavil Neubecker a s přehledem upravil skóre na 3:1 l. Do přestávky se trefil ještě Dostálek, který svou hlavičkou přeloboval brankáře hostí. Poločas tedy skončil jasným a zaslouženým vedením 4:1.

Bezzubý výkon hostí

 Do druhého poločasu nastoupil Kostelecl velmi odevzdaným dojmem a valil se na něj jeden útok za druhým. Již na 5:1 zvýšil krátce po přestávce Novotný, který překonal Papaye na přední tyči, ten si o poločasové přestavce vyměnil místo mezi tyčemi Kostelce s Polednem. Skóre se opět měnilo v 67 minutě. Autorem šesté branky se stal Hurdálek, který skvěle prošel obrannou linií a chladnokrevně zakončil. Na 7:1 zvyšoval po kombinaci Neubecker-Dostálek opět Hurdálek, který dostal skvělý přízemní centr od Dostálka a neměl nejmenší problém irozvlnit síť kostelecké branky. Gólové hody zdelovském svatostánku uzavřel krásnou střelou šajtlí ze střední vzdálenosti kapitán domácích Weisser a míč skončil za zády bezmocného Papaye. Domácí si s chutí zastříleli a připsali si do vyrovnané tabulky první tři jarní body.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Petr Komárek - vedoucí mužstva: V prvním poločase celkem vyrovnané utkání s mírnou převahou Zdelova. Potom soupeř rezignoval. Žádné vyhrocené momenty, korektně odehraný zápas.




Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - M. Neubecker [-] , V. Dvořák [-] (80. T. Hurdálek [-] ) , P. Truhlář [-] , P. Mráz [-] (74. R. Csontos [-] ) , J. Weisser [-] , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] (71. M. Šmída [-] ) , R. Dostálek [-] , M. Merta [-] (46. M. Cvejn [-] ) , M. Horák [-]

FK Kostelec nad Orlicí B
T. Poledno [-] - A. Jošt [-] , M. Hochmann [-] , M. Kozel [-] (46. M. Maňas [-] ) , T. Novák [-] (70. O. Plocek [-] ) , J. Vilímek [-] , J. Pápay [-] , L. Krupka [-] , T. Kozel [-] , D. Krejčí [-] , M. Kaplan [-]

ŽK: 20. M. Hochmann , 55. M. Maňas .
Místo: Zdelov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - BEČVÁŘ Lubomír, SMRČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.