0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další tři body Heřmánkovic


Branky


37. M. Kment , 44. M. Kment , 59. M. Balín , 85. M. Bohatec
0

Jako další zápas sehráli mezi sebou celky Zábrodí a Heřmánkovic. Spokojenější mohli být určitě hosté, kteří si odvezli ze Zábrodí cennou výhru 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konec poločasu patřil hostům

Zápas začal velmi opatrně. Soupeři se spíše oťukávali, čekali na chybu druhého a vyčkávali z obrany. Odehrával se tedy velmi opatrný, roztržitý fotbal. Zábrodí se snažilo spíše kombinovat, naopak hosté hrozili velmi nebezpečnými kontry a rychlými akcemi. Prvního gólu se dočkali diváci až po půl hodině hry. Ve 37. minutě domácí neuhlídali heřmánkovického kanonýra Kmenta, který jej za to postrestal vstřelenou brankou. Gólu předcházela velmi rychlá pohdlená kombinační akce, kdy míč naserviraval jako na "zlatém" podnose Kmentovi Balín. Další gól přidali hosté minutu před koncem poločasu. Druhý gól v zápase vstřelil Kment. Do kabin šli díky Kmentovi spokojenější hosté.

Koncovku zápasu si hosté uhlídali

Druhé půle měla podobný průběh jako ta první, oba celky se snažily hrát, Zábrodí neproměnilo pár šancí, Heřmánkovičtí byly daleko efektivnější v koncovce a přidali ještě dva góly. V 59. minutě se dostali hosté kombinací až do vápna domácích. Na konci této akci stál dnes spíše asistent Miroslav Balín, který si pro dnešek připsal další kanadský bod. Čtvrtý gól ve velmi fair - play zápase (oba týmy vyzdvihly férovost zápasu) přidal velmi agilní Bohatec, který si gól za svoji nadměrnou aktivitu zcela zasloužil. Do konce zápasu se již nic důležitého nestatlo, a tak si další tři body odvezl ze Zábrodí lídr celé soutěže.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zábrodí
Roman Rainet - Zábrodí: Dnes rozhodlo proměňování šancí, v této disciplíně byly Heřmánkovice lepší.

Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč Heřmánkovic: Chtěl bych kluky pochválit za velmi dobrý výkon, v příštím kole hrajeme s Božanovem, na který se velmi tešíme!



Sestavy


Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - J. Čejchan [-] , A. Pavlát [-] , J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , T. Rompotl [-] , M. Bořek [-] , O. Frinta [-] (50. P. Šorm [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Kaválek [-] , K. Novák [-]

Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - A. Škola [-] , V. Kochánek [-] (70. L. Pražák [-] ) , M. Balín [-] , J. Smrček [-] , L. Pražák [-] , M. Kment [-] , F. Hušek [-] , J. Sedláček [-] , M. Bohatec [-] , J. Staněk [-]

ŽK: 41. M. Vojtěch - 53. J. Smrček , 87. J. Sedláček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Vlk Lukáš - VODIČKA Vladimír (N), BURDYCH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku