Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmánkovice potvrdily vedoucí pozici


Branky


0

V šlágru 3. kola se mezi sebou utkaly dva nejlepší celky soutěže, vedoucí Heřmánkovice a druhý Božanov. První pozici si pohlídali lepší domácí a zaslouženě zvítězili 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólový poločas nabídl pěknou podívanou

Do velmi aktraktivního zápasu šel Božanov s velmi "vypráskanou" sestavou. Hostům chybělo pár hráčů a jejich hře se to hlavně v první půli projevilo. Domácí Heřmánkovice byly od začátku zápasu daleko lepším týmem, skoro u každého míče byly dříve, byly důraznější a hladovější po gólech. Tlak domácích se projevil a přinesl své ovoce. Totiž po čtvrt hodině hry otevřel skóre Luboš Pražák, kterému byla nabídnuta po krásném vykombinování šance. A tu s přehledem proměnil - 1:0. Heřmánkovice se podruhé brankově zapsaly v 31. minutě. Další útočnou snahu domácích zužitkoval Martin Bohatec. Třetí a zároveň poslední gól prvního poločasu vsítil kanonýr vedoucího celku Máca Balín. Toť bylo vše z první půle, z kterého byli spokojenější jednoznačně domácí.

Zlepšený herní projev hostů

Začátek poločasu patřil opět domácímu celku, který takto navázal na velmi povedenou první půli. Jenže Božanov se nenechal zahambit, po patnácti minutách hry se výrazně zlepšil a vytvořil se brankové příležitosti. Jednu takovou využil zkušený kapitán hostů Ervín Wilke, který svoji levačkou trefil horní růžek tak přesně, že nedal možnost ani pavoučkovi dodělat pavučinu. Božanovští dostali domácí pod menší tlak, jenže zkušené mužstvo z Heřmánkovic tlak ustálo a udeřilo. V 74. minutě přidal svůj dnešní druhý gól Luboš Pražák. Tímto gólem uklidnil fanoušky i spoluhráče. O další a zároveň poslední vstřelenou branku se postarali hosté z Božanova. Druhý čestný gól přidal další zkušený hráč hostujících Pavel Exner. Do závěrečného hvizdu se nic dramatického nestalo, a tak si Heřmánkovice připsaly další výhru.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč domácích: Dnes chci opět pochválit celý tým za předvedený výkon. Doufám, že si příští týden zajistíme první pozici, ke které nám chybí už jen jediný bod.

Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán hostujících: Gratuluji domácím k vítězství, které bylo naprosto zasloužené. Škoda první půle, kterou jsme nezvládli, jinak druhý poločas nebyl z naší strany zas tak špatný.



Sestavy


Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - L. Jansa [-] , L. Pražák [-] , M. Balín [-] , R. Nouza [-] (46. L. Seifrt [-] ) , M. Bohatec [-] , L. Pražák [-] , J. Šubrt [-] , F. Hušek [-] , A. Škola [-] , J. Staněk [-]

Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - E. Wilke [-] , D. Hypšman [-] , L. Gago [-] , R. Dlouhý [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , M. Brandejs [-] , P. Exner [-] , M. Bakeš [-]

ŽK: 75. L. Jansa - 44. L. Gago , 55. T. Klicpera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vaníček Michal - VACEK Michal, ŠESLER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku