Bory se rozloučily s podzimem vydřenou výhrou


Branky


0

V zápase, který byl podzimní derniérou se v Borech představil Křižanov. Ten zde po sympatickém výkonuu podlehl možná i krutě 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Ochrana se dvakrát prosadil

Bory poslední zápas podzimu začaly dobře. Už v 8. minutě Martin Vávra házel dlouhý aut do vápna na Milana Špačka, ten hlavou prodloužil za sebe, kde opět po hlavičce Antonína Novotného se míč dostal k Mikovi Ochranovi a ten z otočky zavěsil levou nohou a byl z toho první gól zápasu – 1:0. Po několika šancích na obou stranách přišla situace, kdy si balón za obranu hostí zpracoval Milan Špaček. Dával by už branku do prázdné branky, ale rozhodčí odpískal ofsajd. Naštěstí o minutu později Martin Vávra svojí brejkovou situaci vyřešil výborně a předložil tutovku Mirkovi Ochranovi. Ten se do prázdné brány již dokázal pohodlně trefit – 2:0.

Jan Jakubec hrdinou druhé půle

V 56. minutě domácím zatrnulo, když si dlouhý nákop zpracoval Filip Trnka a již to vypadalo na gól, ale nebojácným a rychlým vyběhnutím brankář Jan Jakubec jeho šanci zlikvidoval. Snad ještě větší šance přišla v 68. minutě, kdy hostující Lukáš Němec si pohrál s obranou Borů a nabídl tutovku Davidu Nobichtovi. Ten ji ale trestuhodně zahodil a poslal míč vedle branky. Do třetice domácí přežili velikou šanci, to když po rohovém kopu již překonaného brankáře zastoupil na brankové čáře domácí obránce Josef Kujal. Nedáš dostaneš. Potvrdil toto tvrzení domácí hráč Zdeněk Studený, když hlavou překonal na míč vyskakujícího brankáře – 3:0. V 89. minutě se ještě jednou blýskl domácí brankář Jan Jakubec, to když vytáhl téměř jistý gól. Pěkné utkání se muselo líbit a to i za veliké zimy.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Vyrovnaný zápas ve kterém jsme byli střelecky produktivnější. Podržel nás brankář Jakubec, který zaskakuje za zraněnou jedničku Pokorného.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Ve vyrovnaném utkání byli šťastnější domácí. Škoda mnoha nevyužitých šancí ve druhém poločase.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - KŘÍŽ Daniel, SMAŽENKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.