V Jimramově se body dělily


Branky


0

Souboj Jimramova a Béčka Hamrů skončil po devadesáti minutách smírně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Vyrovnané a bojovné utkání průměrné úrovně nakonec skončilo asi zaslouženou remízou. Domácí po velmi dobrých výkonech na hřištích soupeřů toho v l.poločase mnoho nepředvedli, a tak zkušení hosté drželi míč ve středu hřiště a vyráželi do rychlých protiútoků. V 8. minutě vychytal v samostatném úniku hostujícího Zátopka brankář Hlaváč, ve 32. minutě po krásné individuální akci Vašek jen těsně minul levou tyč domácí branky a ve 41. minutě se neprosadil Sýs.

Jimramov vyrovnal v samém závěru

Ve 2. poločase byli jasně lepší domácí, ale zahodili několik jasných příležitostí, a tak přišel trest, v 69. minutě rozehráli špatně autové vhazování na polovině hřiště, následoval rychlý brejk po levé straně, který Vašek vyřešil s přehledem, když z úhlu trefil k levé tyči. Po této brance domácí přeskupili sestavu, Dvořák se vysunul do zálohy a šancí přibývalo. Naopak hosté naprosto vypadli z role, řešili rozhodnutí rozhodčího, diskutovali s protihráči, ale přes velkou převahu domácí nedokázali trefit branku. Až v 87. minutě po dlouhém autu se prosadil v šestnáctce Petr Sedlák a po několika odrazech napálil míč do sítě Dvořák a vyrovnal na konečných 1:1 a tak obě družstva mají po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: První poločas se nám vůbec nepovedl, nedokázali jsme navázat na kvalitní hru z předchozích zápasů. Ve druhé půli jsme se zvedli, ale zahazovali jsme i ty nejvyloženější šance a tak přišel trest a hosté šli do vedení. Nevzdali jsme to a tlačili se alespoň za vyrovnáním, což se nám v samotném závěru podařilo. Držíme sérii 5 zápasů bez prohry, teď však jedeme do Měřína, kde se nám dlouhodobě nedaří. Uvidíme, která série skončí (smích).

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka:



Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUDÍN Jan - ŽILKA Jan, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.