3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Tomáše Faltýnka rozhodl šlágr kola v Novém Rychnově


Branky


0

Pod Křemešníkem se v rámci čtvrtého kola Poutník ligy odehrála bitva v minulé sezóně B třídních mančaftů, domácí Start Nový Rychnov vyzval pacovskou juniorku. Ta přijela bez pendlů, a tak byla pro domácí až nečekaně snadnou kořistí. Šlágr kola měl svého hrdinu, byl jím novorychnovský Tomáš Faltýnek, jenž hattrickem zařídil domácím tři body a také setrvání na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov nedal penaltu, vzápětí ho poslal do vedení Tomáš Faltýnek.

Začátek zápasu zastihl v lepším rozpoložení domácí hráče. Skóre prestižního duelu mohl otevřít z penalty v desáté minutě novorychnovský kapitán Ondřej Kratochvíl, ze značky pokutového kopu však míč za záda brankáře Pachty dopravit nedokázal. Co se nepovedlo jemu, to o pár minut později napravil Tomáš Faltýnek, který v 19. minutě zápasu započal svou brankovou kanonádu. Po zbytek první půle se hrála vcelku vyrovnaná partie, na další góly si i přes několik šancí museli diváci počkat.

Tomáš Faltýnek po přestávce zkompletoval hattrick a vystřelil Startu tři body

Druhé dějství již patřilo domácímu mužstvu. Hosty několikrát podržel brankář Jakub Pachta, na kterém si Novorychnovští při svých příležitostech vylamovali zuby. Jen na jednoho hráče gólman Pachta recept nenašel, Tomáš Faltýnek na pacovského brankáře podruhé vyzrál v 59. minutě, o pět minut později tentýž hráč zkompletoval čistý hattrick, když po ideální kolmici od Vojtěcha Březiny v samostatném úniku blafákem přelstil Pachtu a zakončoval do prázdné. Hostující tým se na gólovou odpověď nezmohl, a tak všechny body zcela po zásluze zůstaly pod Křemešníkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Josef Chlebeček - hlavní pořadatel: Kluci odehráli dobrý zápas, kvalitního protivníka přehráli zejména ve druhé půli, kdy byl duel v naší režii. Z hráčů bych kromě třígólového Tomáše Faltýnka vyzdvihl výkon Vojtěcha Březiny. Teď tu sedíme po zápase, popíjíme pivko, hraje nám k tomu Katapult a je nám všem moc dobře.




Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - T. Faltýnek [-] (70. M. Čech [-] ) , M. Mugrauer [-] , V. Březina [-] , O. Kratochvíl [-] , M. Faltýnek ml. [-] , O. Šafařík [-] , M. Hájek [-] , J. Červenka [-] , J. Kratochvíl [-] , P. Venkrbec [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - R. Chaloupka [-] , F. Tomovič [-] , J. Černý [-] , S. Michálek [-] , O. Svoboda [-] , P. Šauer [-] , J. Přibyl [-] , P. Miskai [-] , J. Pražák [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 82. J. Červenka - 17. J. Pachta , 36. P. Miskai , 78. J. Černý .
Hráči zápasu: V. Březina , T. Faltýnek - J. Pachta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Jan - CIRHAN Miloš (N), MAŘINEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.