J. Ježek 58. (p.)
M. Večeřa 79.
2:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby lépe pro hosty z Přibyslavic


Branky


58. J. Ježek (p.) , 79. M. Večeřa - 60. R. Hruška (p.) , 68. L. Lopatář , 88. J. Kolman , 90. V. Škorpík
0

V Okříškách bylo k vidění celkem šest branek, když dva góly padly ze značky pokutového kopu. Z výhry se tak radovali hosté z Přibyslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Okříšky B přivítaly na svém hřišti Přibyslavice a toto derby přivítalo skvělou návštěvu necelých 300 diváků. Přibyslavice se navíc oklepaly ze dvou domácích porážek a mohly nastupovat do zápasu s klidnou myslí. První poločas za hraný za pěkného pčasí žádnou branku nepřinesl, i když hosté měli větší šance na to, aby šli do vedení.

Divoká přestřelka ve druhém poločase

 Druhá půle byla úplně jiná a  domácí převzali iniciativu a po faulu na Bastla byla nařízena penalta, která zaváněla červenou kartou. Tu v 58. minutě Jaromír Ježek proměnil a poslal domácí do vedení 1:0. Ale z vedení se domácí příliš neradovali. V jejich vápně dobře hrající hostující Hruška skopl domácího Rampíra, ten zakřičel a k údivu všech diváků pískl rozhodčí penaltu hostům, V 60. minutě tak údajně postižený Roman Hruška penaltu proměnil-1:1. Další gól hostů jim domácí darovali v 68. minutě  svým nedůrazem, což potrestal Luboš Lopatář -1:2. Ještě víc domácí přidali a ze série rohů se jim v 79. minutě Michalem Večeřou podařilo vyrovnat -2:2. V zápětí se Tůma dostal do vápna, kde hostující hráč zahrál rukou, ale rozhodčí, který se zapoměl na druhé straně hřiště, ruku neviděl. Už to vypadalo na remízu, po chybě domácí obrany se dostali zásluhou Jana Kolmana do vedení 2:3. V 90. minutě pak Vojtěch Škorpík upravil na 2:4. Domácí nepřestali hrát a v nastavení šel sám na bránu Bastl, ale rozhodčí pískl ofsajd.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, trenér: První půli mohli hosté vyhrát 3:0, ale skončila 0:0. Druhá půle byla úplně jiná a převzali jsme iniciativu a po faulu na Bastla byla nařízena penalta sice bez červené karty, která se podle pravidel měla dát. Tu Ježek proměnil, ale z vedení jsme se příliš neradovali.V našem vápně dobře hrající hostující Hruška skopl našeho Rampíra, ten zakřičel a k údivu všech rozhodčích pískl penaltu hostům, ti se tomu po zápase smáli až se za břicho popadali. Další gól hostů jsme jim darovali svým nedůrazem. Ještě víc jsme přidali a ze série rohů se nám Večeřem podařilo vyrovnat. V zápětí se Tůma dostal do vápna, kde hostující hráč zahrál rukou, ale rozhodčí, který se zapoměl na druhé straně hřiště, ruku neviděl. Už to vypadalo na remízu, ale po neodpískaném faulu na Tůmu hosté odkopli míč a po chybě obrany se dostali do vedení. Nepřestali jsme hrát a v nastavení šel sám na bránu Bastl, ale rozhodčí pískl ofsajd, protože jim asi někdo nevysvětlil nová pravidla při posuzování ofsajdu. Pěkné nedělní odpoledne, které si sem přišlo užít 300 diváků skončilo velkou ostudou arbitrů řídících toto utkání.

TJ Sokol Přibyslavice
Škorpík Pavel, trenér: V prvním poločase jsme měli herní převahu. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, ale po dvaceti minutách se hra vyrovnala a hrál se oboustranně pohledný fotbal. V závěru se nám podařilo dát dva góly a myslím si, že jsme si po zásluze odvezli z Okříšek všechny body. Myslím si, že derby bylo pro oko diváka velice zajímavé.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - R. Tůma [-] , T. Binka [-] , V. Bastl [-] , I. Večeřa [-] , F. Rampír [-] , M. Večeřa [-] , J. Ježek [-] (73. V. Bulant [-] ) , R. Dokulil [-] , K. Vostal [-] , J. Jeřábek [-] (64. L. Rampír [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - F. Holub [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] , P. Šárka [-] - L. Matějek [-] , V. Škorpík [-] , R. Hruška [-] , J. Kovář [-] - J. Kolman [-] , L. Lopatář [-]

ŽK: 40. J. Ježek , 73. T. Binka , 83. L. Rampír - 44. P. Šárka , 57. M. Čejka , 88. L. Lopatář .
Hráči zápasu: I. Večeřa , R. Tůma - M. Kopeček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VÍDENSKÝ Bohumil, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.