2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny porazily v derby Ledenice


Branky


0
Sviny i v 10ti udržely těsný náskok a o skóre vedou tabulku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   V prvním poločase bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo. Domácí Sviny úvodní dějství ovládly a svého soupeře přehrávali a vytvořily si více šancí. Ledenice si mohly nejednou oddechnout po promarněné příležitosti domácích. Svinenští se gólu zaslouženě dočkaly a to ve 23. minutě. To Kodrasův pěkný centr z pravé strany před brankou hlavou uklidil do sítě Šafránek, 1:0. O pět minut později hosté odvrátili standardku za vápno, kde ovšem nechali Šafránkovi dostatek času na zpracování a přesnou střelu k tyči, 2:0. Ve zbytku půle pokračovalo zahazování šancí domácích. A tak se do kabin odcházelo za pro hosty milosrdného stavu 2:0.

Gól Ledenic a červená pro Sviny

   Ve druhém dějství se hosté přeci jen zvedli. V první vážnější příležitosti pálil Hrubý z vápna nad. To se hostující hráč jen zastřeloval, aby v 53. minutě aby po rychle zahraném autu na pravé straně do polootevřené obrany se protáhl kolem obránce a levačkou poslal míč k zadní tyči, 2:1. Čtvrt hodiny před koncem se z domácího hrdiny Šafránka mohl stát rázem psanec. Byl totiž podruhé v zápase sudím Vejčíkem žlutě napomínán za faul a uviděl tedy i červenou kartu a poroučel se pod sprchy. Ke štěstí domácích hosté početní výhodu využít nedokázali. A tak Sviny mohou kromě vítězství v derby s Ledenicemi slavit i průběžné první místo v tabulce.


Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Zápas jsme si prohráli v první půli. Sviny nás značně přehrávaly, byly kvalitnější, přesnější a vytvářely si šance. Kdyby poločas skončil 5 nebo 6:0 nemohli bychom ani pípnout. Ve druhém poločase jsme se zvedli, kluci makali a pomalu jsme se stávali lepšími. Sviny si pak v deseti zápas už pohlídaly. Máme problém se situacemi jeden na jednoho. Ze čtyř šancí proměníme jednu a to je bohužel málo. Za první půlku nezaslouží pochvalu nikdo, ale v té druhé byl našim hnacím motorem stoper Fencl.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - D. Brůha [-] (77. M. Valut [-] ) , Z. Šafránek [-] , O. Kolář [-] , M. Chromčák [-] , J. Petr [-] , R. Horelica [-] (73. M. Švepeš [-] ) , L. Ebenhöh [-] , J. Kurali [-] (85. A. Perfoll [-] ) , F. Štrachal [-] , M. Kodras [-] (60. J. Valter [-] )

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Kožant [-] (71. K. Havelka [-] ) , M. Volf [-] , L. Winkler [-] (60. M. Michner [-] ) , V. Babka [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , J. Fošum [-] , M. Kopáček [-]

ŽK: 42. Z. Šafránek , 58. J. Petr , 66. M. Chromčák - 19. J. Princl , 38. T. Hrubý , 80. M. Michner , 80. M. Kopáček . ČK: 75. Z. Šafránek .
Hráči zápasu: J. Fencl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - OVČÁČEK Josef, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.