3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vacově bylo k vidění pět branek a jedna červená


Branky


15. G. Bujok , 70. A. Mach , 85. G. Bujok - 9. J. Kubeš , 43. J. Vondrka
0

Oba týmy přemýšlí spíše o to, jak se zachránit, tak se dal očekávat taktický fotbal, jenže opak byl pravdou. K vidění bylo celkem 5 branek i hodně sporných rozhodnutí rozhodčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté využili převahu ke vstřelení dvou branek

V důležitém zápase v boji o záchranu začali lépe hosté ze Zlivi. V 9. minutě po krásně zahraném přímém kopu Jana Kubeše šli zaslouženě do vedení – 1:0. Domácí se nenechali zahanbit a ukázali, že standardky také umí. V 15. minutě neméně povedenou standardkou zakončil Gustav Bujok a bylo vyrovnáno – 1:1. Poté se hra vyrovnala. Ovšem ve 43. minutě vyzval Jan Kubeš precizním centrem Jiřího Vondrku, který hlavou nezaváhal a vsítil gól, brankář Pavel Klas se natahoval marně. A tak hosté šli do vedení – 1:2. Více se toho v první půli neudálo, a tak se diváci mohli těšit na poločas druhý.

Jiří Remta musel předčasně pod sprchy

Bohužel druhý poločas nenavázal na ten první. S fotbalem toho už nebylo moc společného, rozhodčí Hana Ambrožová pískala každý kontakt. Domácí ukázali, že jejich silnou zbraní jsou standardní situace a poté v 70. minutě vyrovnali na 2:2 Alešem Machem. V 78. minutě dostal červenou kartu brankář hostů Jiří Remta. Nutno podotknout, že zápas moc nezvládl asistent rozhodčího Marek Mráz. Domácí využily převahu k otočení skóre a v 85. minutě Gustav Bajok svým druhým gólem v zápase rozhodl o vítězi. Vacov „B“ porazil Zliv 3:2.

Vacov „B“ (9b.) jede za týden do Lažiště (20b.). Zliv (4b.) se utká doma opět v záchranářském souboji proti Stachům (8b.).



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Vadim Rys, kapitán: První poločas jsme byli lepším týmem. Druhý poločas neměl s fotbalem nic společného, osud do rukou zápasu vzal asistent rozhodčího pan Mráz a my jsme byli pouze komparzem jeho představení. Podotýkám, že vyloučený brankář Remta je snad nejhodnější člověk, co znám, ale i na něho už tohle bylo moc.



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - A. Mach [-] , R. Mach [-] , J. Mrázek [-] , D. Vítovec [-] (90. M. Mls [-] ) , Z. Švihel [-] (86. J. Hlásek [-] ) , F. Čtvrtník [-] (46. D. Mikeš [-] ) , S. Pšenička [-] , A. Jírovec [-] , T. Kovařík [-] (71. T. Novák [-] ) , G. Bujok [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - K. Vojč [-] (71. J. Václavík [-] ) , J. Hrdlička [-] , D. Šperl [-] , J. Vondrka [-] , V. Rys [-] , M. Remiáš [-] , J. Slavík [-] , J. Kubeš [-] , M. Novotný [-] (42. R. Nečas [-] ) , D. Ambrož [-]

ŽK: 50. A. Jírovec - 19. J. Vondrka , 31. D. Šperl , 74. V. Rys , 82. M. Remiáš . ČK: 78. J. Remta .
Hráči zápasu: G. Bujok - J. Remta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ambrožová Hana - MRÁZ Marek, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.