Ludgeřovice rozhodly v prvním dějství


Branky


0

Domácí rozhodli o své výhře dvěma góly v prvních dvaceti pěti minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice na vlastním pažitu potvrdily pozici prozatímního lídra soutěže, když zároveň prohloubily výsledkovou krizi Kravař. Hosté tradičně zaspali v úvodu. Hned v 8. minutě prodloužil Pěntka dlouhý aut Stepka, svěřenci trenéra Štěpána míč odvrátili pouze na hranici šestnáctky, kde se do něj nádherně položil Hofrichter – 1:0. Potom navíc domácím vyšel nacvičený signál. Fojtík zakroutil rohový kop na přední tyč, tam hlídkoval urostlý Pěntka a právě ludgeřovický bomber zvýšil přesnou hlavičkou na 2:0. Kravaře se samozřejmě nevzdávaly, když zákonitě převzaly iniciativu, jenže do tutové šance se dostaly až krátce před přestávkou. Kolenko pokazil malou domů, ale překvapený Seibert gólmana Hájka nepřekonal a následně neuspěl ani dorážející Hanus.

 

Po přestávce sice hosté bušili do soupeře jako do žita, střelecké pokusy Saba, Emila Peterka, Seiberta anebo Lavroviče však spadaly spíše do kategorie propagačních. Na opačné straně se vydal kupředu Klos a Zoubek pálil v 62. minutě z výhodné pozice těsně nad břevno. Deset minut před závěrečným hvizdem mohl zařídit drama veterán Hanus, jenže Hájek zavřel krám, takže bývalý kanonýr Hlučína stále marně hledá formu z předešlých sezon. Ludgeřovice po další výhře zůstávají v čele tabulky, zatímco Kravaře se pomalu připravují na boj o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Začátek zápasu se nám povedl. Byli jsme celkem fotbaloví a navíc jsme brzy vstřelili dva góly. Kravaře pak samozřejmě převzaly iniciativu, kontrolovaly balon, ale bez nějakých vyložených šancí. Hodně jsme si oddechli až těsně před přestávkou. Kdyby soupeř snížil, tak bychom asi měli velké problémy. Takhle jsme se zatáhli dozadu a čekali na brejky. Hru jste tentokrát obětovali výsledku.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Je to pořád stejná písnička. Znovu se budu opakovat, protože pořád dostáváme strašně laciné góly a neproměňujeme šance. Věděli jsme, že domácí jsou strašně silní při standardních situacích a stejně jsme si to nepohlídali, když jsme v defenzivě nebyli dostatečně důslední. Tentokrát musí pochválit rozhodčí, protože po dlouhé době pískali výborně.



Počet diváků: 170. Rozhodčí: Dytková Šárka - SIVERA Jan, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.