3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice se střelecky neprosadily


Branky


0

Do Vratimova jsme odjížděli ve složité situaci, kdy na „palubě“ autobusu bylo jenom 11 hráčů. Projevilo se to, že vrcholí letní období a někteří hráči hold si vybírají dovolené. Proto základní sestava oproti Datyni dostala dost trhlin. Na pravou obranu se díky absence Švolby musel postavit Ondra Fojtík (který se nečekaně vrátil z pracovního pobytu v zahraničí) a místo na hrotě převzal Dan Hrivňák za chybějícího Martina Kupčáka. Do zálohy místo Ondry Matuše nastoupil Pavel Kocián, který snad více jak rok nehrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání jsme vstupovali s tím, že naše taktika bude taková, že v prvních minutách určitě chceme hrát odpovědně zezadu a uvidí se, jak na tom budeme v konfrontaci s domácím celkem. Ti již v 6 min. zahrozili střelou doprostřed brány, ale Martin Fojtík ránu pokryl. O tři minuty později domácí prošli z levé strany až k naší šestnáctce, a dvěma krátkými přihrávky se dostali do zakončení, ale střela jen těsně minula břevno naší brány. V 16 min. to opět byli domácí, kteří zahrávali roh, míč se dostal na hranici šestnáctky, sice domácí hráč propálil vše, co mu stálo v cestě, ale Martin Fojtík v bráně stál, kde měl a prudkou střelu pokryl. V 17 min jsme se do zakončení dostali poprvé taky i my.  Radim Košelík vybídl kolmicí Dana Hrivňáka, který ale nedokázal střele dát razanci a pro domácího brankáře to byla lehčí práce a nadvakrát balón pokryl. V 36 min. jsme zahrávali přímý kop z 25 metrů, střela Martina Černocha letěla nad bránu Vratimova. Poslední slovo v první půli měli domácí a to ve 45 min., s dvakrát tečovanou střelou si ale Martin Fojtík poradil.

 

 Dlouhé minuty druhé půle si nic moc nedělo, hra se většinou odehrávala uprostřed hřiště. Domácí se ale přesto ujali vedení a to v 68 min. Útok vedli po levé straně, poslali přetažený centr na pravou stranu do naší šestnáctky a domácí útočník křížnou střelou trefil dolní roh naší brány – 1:0. O minutu později ale Dan Hrivňák mohl srovnat skóre, ale ve stoprocentní šanci z pětky nedokázal hlavou usměrnit balón do domácí sítě. Vratimov ještě v posledních minutách utkání své vedení pojistil dvěma góly, nejprve po v 81 min navyšovali na 2:0, když zahrávali přímý kop ze šestnáctky a parádní střelou domácí hráč vymetl šibenici.  V 86 min. dílo zkázy pro nás bylo dokonáno, kdy jsme zbytečně kombinovali před naším pokutovým územím. Domácí hráč byl důrazný, zmocnil se míče, a nakonec udělal i kličku našemu brankáři a pohodlně do prázdné brány vsítil branku - 3:0.

 

Zdroj text: afcverovice.php5.cz



Sestavy


FC Vratimov
D. Černý [-] - D. Valenčin [-] , O. Škorik [-] (61. T. Tříska [-] ) , M. Kašuba [-] , R. Stuchlík [-] - R. Pařenica [-] (88. P. Zahradník [-] ) , J. Pohludka [-] (89. A. Tříska [-] ) , O. Klejnot [-] , R. Pešek [-] (73. T. Šrubař [-] ) - M. Svěnčík [-] (82. T. Hudeček [-] ) , V. Osvěčík [-]

AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - D. Hrivňák [-] , J. Valošek [-] , M. Černoch [-] , J. Moravec [-] , R. Košelík [-] , A. Gold [-] , P. Kocián [-] , R. Knybel [-] , O. Fojtík [-] , M. Adamec [-]

ŽK: 70. D. Valenčin .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - ŠIMEČEK Michal, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.