0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neratovice B ve zvláštním zápase překvapily Bousov


Branky


0

Pouze s deseti hráči začínali zápas fotbalisté Neratovic B, a přesto ho dokázali zvládnout. Rozhodnul Taňski, který první půli odchytal jako brankář při nepřítomnosti Šteinera. I takový je sport...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v deseti brání remízu

Jako v seriálu Okresní přebor si museli připadat fotbalisté Neratovic B přes zápasem v Dolním Bousově. Jejich počet měl vylepšit z 10 na 14 automobil plný áčkařů, který vyrazil z Kladna, kde A-tým odehrál dopolední divizní utkání. Vše však zhatila nevyzpytatelná navigace, a když byla osádka ve 14:00 kdesi za Čáslaví, bylo jasné, že hosté odehrají první půli pouze v deseti. 
Do branky nastoupil při absenci brankáře Šteinera Taňski a vybaven zimními rukavicemi čelil tlaku domácích. Ten byl opravdu enormní a prakticky celý poločas se hrálo na jednu branku. Veškerá zakončení domácích proti zahuštěné obraně ale byla zbrklá a nepřesná a také hosté se mohli spolehnout také na svého brankáře z nouze. Z hostujících akcí stojí za zmínku snad jen lob zkušeného Chrdleho, který skončil nad brankou. Hosté nakonec tlaku dokázali odolat a po perných 45 minutách slavili bezbrankovou remízu.

Doráží posily a hosté berou tři body!

 V poločase přišlo pro hosty vysvobození, když konečně dorazily posily a po chvatném převlékání se do obrany okamžitě postavil Jína a do branky Šteiner, který je v posledních zápasech zárukou čistých kont. Brankář Taňski se tak mohl posunout dopředu a brzy bylo jasné, že je to dnes jeho den - v 50. minutě ho našel Lemarie svou přihrávkou a Zoran se střelou z úhlu nemýlil. 0:1. Tímto průběhem byli Bousovští zaskočeni a skóre mohl v krátkém sledu navýšit nejprve střídající Gabčo a posléze mladý Kalabiška. Ani jeden ale neuspěl, a tak se mohli do útoku vrhnout opět domácí, kteří do hry také postupně poslali všechny své náhradníky do pole. Zvrátit zápas se svými průniky pokoušel i nebezpečný Koštíř, vše ale bylo marné a Neratovice B tak mohou slavit nečekaný bodový zisk.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Pro nás se mohlo oslabení soupeře zdát jako výhoda, ale bohužel. Hosté se v devíti zatáhli na vlastní pokutové území a úspěšně se bránili. Naše vyložené šance končily buď vedle, nebo nad brankou, a s málo razantními střelami si poradil náhradní gólman Taňski, který se posléze stal hrdinou utkání. Ztráta domácích tří bodů, zápas jsme měli rozhodnout už v první půli.

FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Za tyto cenné body získané po obětavém výkonu zaslouží pochvalu celé mužstvo,vyzdvihnout musím ale Zorana který nejenže udržel čisté konto v prvním poločase ale v tom druhém také vítěznou branku vstřelil! To by si zasloužilo zisk hráče kola! Takováto vítězství jsou hodně důležitá i pro atmosféru v mužstvu a tak věřím že za týden v Neratovicích na Borek vletíme a závěrečný zápas si také užijeme. Takto silné zážitky nás přece musí povzbudit do další práce, v sobotu to byla fakt nádhera!



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Kubeček [-] , L. Zahrada [-] , R. Bartoň [-] , J. Hrdý [-] - T. Šolc [-] (82. P. Vacek [-] ) , J. Kasal [-] (56. M. Merva [-] ) , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] (68. M. Šolc [-] ) , M. Koštíř [-] - O. Klíma [-] (75. L. Holub [-] )

FK Neratovice-Byškovice
- P. Jína [-] , T. Dohnal [-] (46. D. Šteiner [-] ) , D. Nguyen [-] , T. Lemarie [-] (53. J. Gabčo [-] ) , M. Lovíšek [-] (85. P. Stanislav [-] ) , V. Žežulka [-] , P. Tláskal [-] , J. Chrdle [-] , L. Sochor [-] , P. Kalabiška [-] , Z. Taňski [-]

ŽK: 88. R. Bartoň - 59. D. Nguyen .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - HOLÝ Milan, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.