Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 10:15

1.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cembrit na domácím hřišti vyhrál nad týmem z Chodouně


Branky


0

Cembrit Beroun na domácím hřišti přivítal tým z Chodouně. Zápas byl velmi vyrovný a vyhrocený. Konečné skore bylo 4:3 , a tři body si zapsali domácí z Berouna. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas s výsledkem 1:1

Cembrit Beroun doma přivítal v prvním zápase tým z Chodouně. Celé utkání vedl pan rozhodčí Václav Knotek. Od první minuty se hra zdála celkem vyrovnaná oba týmy nastoupily v silné sestavě a hráli dobře, chvíli měli navrch domácí a chvíli hosté. První branka padla v šestnácté minutě do sítě domácích, trefil se Milan Hubáček a poslal tak hosty krásnou střelou z dálky do vedení. Domácí se ale nenachali první brankou rozhodit a hned ve dvacátépáté minutě srovnali na 1:1 , branku vstřelil Radek Beňo . Do konce prvního poločasu bylo na obou stranách několik šancí k dalším gólům a brankáři měli hodně práce, všechny střely které šly na branku se jim ale povedlo chytit nebo vyrazit a tak konečný stav po čtyřicetipěti minutách byl 1:1 . A do šaten se šlo s remízovým výsledkem. 

Gólová přestřelka, žluté karty a červená karta po ukončení zápasu

Do druhého poločasu již nenastoupil domácí hráč Martin Vydra, na hřišti ho vystřídal Roman Paluska. Začátek druhé půlky se lépe vydařil hostům z Chodouně, dvě minuty po zahájení se ve čtyřicátésedmé minutě trefil Jan Malý a poslal tak domácí do vedení, po rozehrání hry se k míči po chybě domácích dostali hosté, domácí ale ve vápně podle rozhodčího faulovali a tak přišel nařízený pokutový kop, proměnil ho hráč David Turický a hosté se tak znova dotáhli na domácí a stav byl 2:2 . Střídání využili v padesátéprvní minutě hosté, odešel Martin Kosnar a nastoupil místo něj Karel Krumhanzl . V padesátéosmé minutě dostal za faul u postranní čáry žlutou kartu Daniel Novotný z týmu Cembrit Beroun. Hra byla ke konci zápasu značně tvdá a bylo vidět že oba týmy chtějí uhrát výhru za každou cenu. Šedesátáprvní minuta přinesla střídání jak u domácích tak u hostů, za Cembrit střídal Roman Sládek s Josefem Klierem a za Chodouň se vyměnili Milan Kosnar a Jan Prokop. O pět minut později padla branka do sítě domácích, trefil se Josef Flachs a v šedesátéšesté minutě tak zvýšil vedení hostů. Vypadalo to že domácím není další branka přána, měli mnoho šancí ale ani jedna nepadla až do sítě hostů.  Štěstí se ale nakonec otočilo na stranu domácích, v sedmdesátéšesté minutě se trefil Roman Paluska a vyrovnal tak skore na 3:3 . Hned po brance domácí střídali, z hřiště odešel kapitán David Hampl a nahradil ho Ondřej Uksa. Oba týmy se snažily v závěrečných minutách vstřelit branku a opět bylo k vidění několik jasných gólových šancí ale žádná nezaplula až do branky. Osmdesátá minuta přinesla další žlutou kartu, obdržel ji Karel Krumhanzl z Chodouně. V minutě osmdesátépáté dostali hosté další žlutou kartu, viděl ji hráč a kapitán Jaroslav Hyrba.  Domácí Jan Malý v osmdesátéosmé minutě střídal za Marka Novotného. Poslední střídání bylo spíše taktické, v devadesáté minutě hřiště opustil hráč Chodouně Milan Peták a nahradil ho Jiří Jílek. Rozhodčí Knotek ale hru nastavil a Cembrit vyvinul veliký tlak a utvořili si ještě několik šancí. V devadesáté první minutě Cembrit kopal rohový kop a balon nakonec do branky dotlačil Martin Čížek a poslal domácí do vedení 4:3. Rozhodčí hru ukončil v devadesátéčtvrté minutě, ve chvíli kdy hvizd ukončil hru ještě Marek Novotný z Berouna faulovat a vysloužil si tak zbytečnou žlutou kartu. Hráč Milan Hubáček neunesl prohru svého týmu a po ukončení utkání naběhl na rozhodčího Knotka a urážlivě na něj křičel, jeho sprosté výroky nemohly dopadnou jinak než udělením červené karty, potom co červenou kartu uviděl vybouchl a po rozhodčám ještě hodil kopačku, která ho ale naštěstí nezasáhla. Hráč Hubáček z Chodouně tak určitě dostane vysoký trest, necháme se překvapit, na kolik zpasů dostane STOP. Hra tedy byla vyrovnaná a vyhrocená, lépe dopadla pro domácí a ty si tak mohli zapsat cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



Chodouň
vedoucí týmu: Zápas jsme odehráli myslím celkem slušně, měli jsme na to vyhrát, nakonec jsme dostali gól v posledních nastavených minutách a ten rozhodl. To co se stalo po zápase nechápu, ale určitě to budeme nějak řešit.



Sestavy


Cembrit Beroun
P. Červený [-] - J. Malý [-] (88. M. Novotný [-] ) , J. Celina [-] , R. Beňo [-] , J. Landa [-] - D. Hampl [-] (77. O. Uksa [-] ) , M. Vydra [-] (46. R. Paluska [-] ) , Z. Nápravník [-] , R. Sládek [-] (61. J. Klier [-] ) - D. Novotný [-] , M. Čížek [-]

Chodouň
J. Klika [-] - M. Kosnar [-] (51. K. Krumhanzl [-] ) , D. Turický [-] , J. Flachs [-] , T. Macourek [-] , T. Kešner [-] , M. Macourek [-] , M. Hubáček [-] , M. Peták [-] (90. J. Jílek [-] ) , J. Hyrba [-] , M. Kosnar [-] (61. J. Prokop [-] )

ŽK: 58. D. Novotný , 94. M. Novotný - 80. K. Krumhanzl , 85. J. Hyrba . ČK: M. Hubáček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KNOTEK Václav - SÝKORA Ivan (N), VAŠEK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.