3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdice doma uhájili výhru 3 : 0


Branky


63. T. Prokop , 65. D. Kroka , 80. P. Kavur
0

Zdice na domácím hřišti porazili tým z Nižbora. První poločas skončil bezbrankou remízou, ve druhém poločase ale domácí zabrali a nakonec vyhráli 3 : 0 . 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Utkání ve Zdicích zahájil úvodním hvizdem pan rozhodčí František Plecitý. Do prvního poločasu nastoupili oba týmy s chutí vyhrát, ale v prvních čtyřicetipěti minutách se diváci nedočkali žádných gólů. I když se objevilo několik střel na obou stranách, žádná z nich neskončila v síti soupeře. Brankáři měli několik zákroků, ale většinou byli bez větší práce. Poločas skončil a do šaten se tak odcházelo za stavu 0 : 0 .

Do druhého poločasu nastoupil domácí tým hned s dvojitou změnou v sestavě, ze hřiště odešli hráči Tomáš Trnka a Tomáš Kroupa, místo nich na přišli Denis Kroka a Patrik Kavur. Na první branku diváci čekali až do šedesátétřetí minuty, první branku zápasu vstřelil Tomáš Prokop  , o dvě minuty později přidal další branku jeho kolega Denis Kroka. Osmdesátá minuta přinesla gól a střídání. Ze hřiště odešel Václav Novák a na jeho místo přišel Jiří Zíma, branku vstřelil Patrik Kavur. Rozhodčí nenastavil žádný čas nad základní hrací dobu a tak utkání po devadesáti minutách ukončil za stavu 3 : 0 .



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Zdice B
hráč Lukáš: Jsme šťastní, že zápas skončil tak jak skončil. Chtěli jsme vyhrát a povedlo se nám to, 3 : 0 je krásný výsledek, sice jsme mohli dát nějaký gól už v prvním poločase a pak by ta hra vypadalo úplně jinak.




Sestavy


TJ Olympie Zdice B
J. Křemen [-] - D. Jungwirth [-] , V. Novák [-] (80. J. Zíma [-] ) , S. Bača [-] , J. Jánský [-] - T. Kroupa [-] (46. P. Kavur [-] ) , D. Cimerman [-] , D. Roman [-] , T. Trnka [-] (46. D. Kroka [-] ) - T. Prokop [-] , R. Štolba [-]

SK Nižbor B
J. Bednář [-] - B. Dostál [-] , Z. Kučera [-] , V. Matějka [-] , P. Nejedlý [-] , J. Šmíd [-] , O. Plešinger [-] , M. Paur [-] , M. Beránek [-] , L. Glazunov [-] , V. Glazunov [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: PLECITÝ František - PÁNEK Ivan (N), DVOŘÁK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.