J. Jiroušek 13.
F. Kalaš 51. (p.)
2:2
(1:0)
56. J. Husák (p.)
87. M. Klymov
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran vytěžil z minima maximum, Pavlíkov si nechal vzít vítězství


Branky


13. J. Jiroušek , 51. F. Kalaš (p.) - 56. J. Husák (p.) , 87. M. Klymov
16

Tak dobře rozjetý zápas a nakonec jen bod! Pavlíkov na svém hřišti přivítal Tatran a neuplynula ani čtvrt hodina, když se domácí poprvé radovali. Těsný náskok byl do kabiny o to cennější, protože šli hosté brzy do deseti. Druhý poločas nabídl rychlou penaltu, po které byly tři body pro Pavlíkov na dosah. Tatran se ale nevzdal a i když hrál dvě třetiny utkání v početní nevýhodě, dotáhl zápas nakonec do nerozhodného stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká červená pro Bucka

Začátek zápasu nabídl vyrovnanou partii, kdy se oba celky snažily držet míč a něco kloudného směrem vpřed vymyslet. Povedenou střelou zpoza šestnáctky se prezentoval Hornof, ale A. Beneš ukázal pohotový zákrok. Skóre se poprvé měnilo ve 13. minutě. Jiroušek vystřelil zpoza vápna a jeho pokus A. Beneš vyrážel. Míč se však dostal zpět k Jirouškovi, který dorážkou otevřel skóre - 1:0.

 

Tatran se nesešel v optimální sestavě a jako by tento problém nestačil. Ve 20. minutě první žlutá a o osm minut později druhá. Bucek nejprve za strčení do protihráče, následně pak za nedovolený zákrok, uviděl dvě žluté a musel předčasně do sprch. Zbytečným vyloučením oslabil svůj tým a před partou ze Šamotky stály dvě třetiny utkání v početní nevýhodě. Domácí měli převahu a vytvořili si i další šance, skóre se ale do druhého poločasu již nezměnilo.

Zbytečné chyby vzaly vítězství

Pro Tatran ale zápas rozhodně neskončil. Sice o jednoho hráče méně, ale jednogólové manko nebylo nesmazatelné. Po pár minutách od úvodního hvizdu druhého dějství ale bylo pro rakovnický celek ještě větší zle. Procházka si obhodil brankáře A. Beneše, ten pavlíkovského hráče poslal k zemi a hlavní sudí Vyhnanovský ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal Kalaš a raketou do středu branky rozvlnil síť - 2:0.

 

O pět minut později měli hosté zase o něco větší chuť do zápasu! Zbytečný a nedovolený zákrok v domácím vápně, kdy byl hráč hostí zády k brance, znamenal penaltu i na druhé straně. Tu si vzal Jan Husák a přízemní střelu poslal přesně k tyči - 2:1. Ve zbylé části zápasu to byli domácí, kteří měli více šancí a mohli zápas v klidu dohrát. To by ale museli jednu z možností využít, což se nestalo. Pozitivní zprávou pro pavlíkovské barvy je návrat Ikrényiho, který se po vleklém zranění objevil znovu v dresu A-týmu a připsal si skromnou minutáž.

 

Ani on ale nezabránil pavlíkovskému zmaru, který byl k vidění. Tatran nic nezabalil a nakonec byl za svou snahu odměněn. Centr z rohového kopu neudržel Pešek ve svých rukavicích, míč mu vypadl a nejrychleji se v šestnáctce zorientoval čerstvý Klymov, který vystřelil Tatranu zlatý bod - 2:2. Pavlíkov mohl litovat dvou zbytečných chyb a především neproměněných šancí, které stály domácí vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Od začátku poměrně vyrovnaný zápas, oba týmy se snažily hrát s míčem. Do šancí jsme se dostávali po chybách Tatranu a jednu jsme zvládli využít. Pak se zápas začal trochu hrotit a Tatran šel do deseti. Druhý poločas na nás Tatran nastoupil, ale nám se podařilo zvýšit vedení z penalty. Poté jsme nevyužili několik tutovek a dostali jsme dva góly z našich chyb.

TJ Tatran Rakovník
Adam Beneš, brankář: Před utkáním jsme měli opět problémy se sestavou, a tak jsme museli nastoupit v oslabené sestavě. Podle toho taky vypadal úvod utkání, kdy byl Pavlíkov lepší a vstřelil úvodní branku. Následně jsme šli po úplně zbytečné a hloupé červené kartě do deseti. Na začátku druhého poločasu přišla branka z pokutového kopu, na kterou jsme však dokázali odpovědět. Poté měl Pavlíkov několik příležitostí ke skórování, které však nevyužil, a tak přišel v závěru trest, kdy jsme z ojedinělé šance skórovali. V tomto utkání jsme vytěžili z minima maximum. Po celou dobu jsme tahali za kratší konec, a kdyby Pavlíkov nesehrál závěr zápasu naivně, tak jsme neměli ani bod, který však vzhledem k průběhu hry bereme. Jinak tomu z naší strany opět chybělo všechno - pohyb, důraz, hlad po vítězství...



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - J. Jiroušek [-] (64. L. Pyskatý [-] ) , V. Kononets [-] (77. P. Ikrényi [-] ) , Š. Procházka [-] , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (46. J. Erben [-] ) , A. Bureš [-] , V. Hornof [-]

TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - D. Roušavý [-] , K. Bucek [-] , Z. Špimr [-] (68. M. Klymov [-] ) , J. Husák [-] , M. Kokšál [-] , J. Husák [-] , O. Jelínek [-] , F. Laki [-] , J. Kučera [-] , L. Vondruška [-]

ŽK: 20. F. Kalaš , 31. V. Kononets - 18. J. Kučera , 20. K. Bucek , 20. J. Husák , 51. A. Beneš , 58. L. Vondruška , 91. M. Klymov . ČK: 28. K. Bucek .
Hráči zápasu: J. Jiroušek , F. Kalaš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - VÁŇA Josef, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Quang Vu Tran
Tip experta: remíza

Zde zkusím remizu. Pokud se ale Tatran sejde v hojné sestavě, mohl by vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích