4:2
(1:1)
38. J. Knap (p.)
84. P. Holeček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty tlačí pata v koncovce, což znovu potvrdily v Žehrovicích


Branky


28. R. Škutchan , 49. J. Kočí , 65. P. Jindra (p.) , 91. J. Chlád - 38. J. Knap (p.) , 84. P. Holeček
15

Mšecké Žehrovice se stále drží v popředí tabulky a další body chtěly přidat v domácím prostředí s Pustověty. Hostující Sokol se herně zvedá, ale problém je ve finální fázi. To hosté potvrdili znovu a znovu je to stálo zápas...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání v režii veterána Knapa

Pustověty šly do zápasu s jasným cílem. Pokusit se obrat o body favorita utkání. Mšecké Žehrovice vstoupily do utkání vlažně, ale prvotní příležitosti soupeře přečkaly. Nepříjemností pro Sokol bylo brzké střídání Černého, kterého nahradil Hanuš. Čekání na první branku utkání trvalo necelou půl hodinu. Přímý kop z pravé strany od postranní čáry vracel na zadní tyči do ohně Elsnic. Míč se dostal po kapitánově přiťuknutí k volnému Škutchanovi, který jen uklidil do prázdné - 1:0.

 

Na domácí branku mohla přijít rychlá odpověď, ale samostatný nájezd hosté nevyužili. Ale vyrovnání se přeci jen dočkali! Ve 38. minutě přišel nedovolený zákrok v žehrovické šestnáctce a Knap uklidil penaltu zkušeně k tyči - 1:1. Do kabin se šlo za nerozhodné stavu a bylo jen otázkou, co nabídne zbytek zápasu.

Nedáš, prohraješ

Pustověty chtěly navázat na výkon z prvního poločasu a pokusit se přidat soupeři, který se místy v první půli na hřišti trochu hledal, další gól. Stal se ale přesný opak. Žehrovice vstoupily do zbylé části utkání nejlépe, jak jen mohly, a rychle si vzaly náskok zpátky. Hosté propadli ve středu hřiště, míč se dostal na kopačku Kočího, ten si zasekl míč před vápnem a krásným obstřelem poslal svůj tým do vedení - 2:1.

 

Domácí se dostávali do dalších šancích, tou největší byla krásná střela Kushnira, která skončila na břevně. Domácím se podařilo v 65. minutě vedení navýšit. Po zbytečné ztrátě při rozehrávce v zadních řadách se chopili míče domácí, Kočí si to namířil sebevědomě do vápna a tam byl sražen. Pokutový kop vzal na sebe Jindra a střelou do horního rohu branky nedal Benešovi šanci - 3:1.

 

Čas plynul a utkání přešlo do závěrečné části. V té si dokázaly Pustověty vytvořit tlak, ze kterého vyplynul kontaktní gól. Vysoký míč propadl trestuhodně mezi středními obránci domácího celku a z toho těžil Holeček, který podél zaskakujícího Petra mezi třemi tyčemi vrátil Sokol do hry -3:2. Závěr zápasu přinesl žehrovickou gólovku. Jindra dostal míč přes celé vápno a tváří v tvář Benešovi rozvlnil pouze boční síť.

 

Pustověty se v posledních minutách vytoužené vyrovnávací branky nedočkaly a mohly tak znovu litovat hned několika neproměněných šancí v dalším zápase po sobě. A na cestu domů dostaly ještě jeden "dárek". Chlád, který přišel na hřiště po hodině hry, se krásně opřel zpoza vápna do míče a křížnou střelou stanovil konečné skóre - 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Prospaný první poločas, kdy jen díky nepřesnostem v koncovce hostů se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Druhý poločas už byl z naší strany lepší, ale pořád na míle daleko hře, kterou se chceme prezentovat. Pozitivní jsou tři body, ale sportovně musíme uznat, že hosté si prohrát nezasloužili.

TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Do utkání jsme šli s tím, že nemáme co ztratit a výsledkem byl dobře odehrány zápas, ve kterém jsme si dokázali vytvořit množství šancí. Bohužel nás dlouhodobě trápí střelecká impotence a jinak tomu nebylo ani v Žehrovicích, kde jsme nedokázali dát gól i z těch nejvyloženějších šancí. A vzhledem k tomu, že domácí své příležitosti proměnili, tak opět ze zápasu odjíždíme bez bodu. Vzhledem k průběhu utkání prohra mrzí o to víc.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
P. Petr [-] - O. Kushnir [-] , O. Zázvorka [-] , M. Wittmayer [-] (72. K. Uher [-] ) , M. Wiedermann [-] , R. Škutchan [-] (65. J. Chlád [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Kolek [-] , J. Kočí [-] (88. V. Lukáč [-] ) , P. Jindra [-] , J. Elsnic [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - F. Kratochvíl [-] , P. Hovorka [-] , T. Černý [-] (25. M. Hanuš [-] ) , J. Knap [-] , P. Matějovský [-] (68. S. Hůla [-] ) , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , M. Šimon [-] , J. Hula [-]

ŽK: 84. P. Petr - 84. M. Hanuš , 90. P. Hovorka .
Hráči zápasu: J. Kočí - T. Elznic , O. Hula .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - LIPRT Tomáš, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Quang Vu Tran
Tip experta: výhra domácích

Doma Žehrovice neprohrávají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích