0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína porazila Novosedly a v tabulce jí patří druhá příčka


Branky


22

Fotbalisté Staré Hlíny v sedmnáctém kole Okresního přeboru zvítězili na hřišti Novosedel 2:0. Skóre otevřel v 8. minutě Radek Chmátal, v závěru přidal pojistku pro hosty Vladimír Hadač. Svěřenci trenéra Šauera tak bodovali i v pátém jarním utkání a v tabulce drží druhé místo. Novosedly naopak nenavázaly na venkovní výhru a jsou deváté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

V sobotu 4.5. 2024 zavítal v rámci 17. kola okresního přeboru na hřiště SK Novosedly nad Nežárkou k sousedskému derby tým FK Stará Hlína. Úvodní minuty zápasu se odehrávaly především ve středu hřiště bez gólových příležitostí. Osobní souboje, nakopávané míče a chybné přihrávky, provázely prvních patnáct minut zápasu. Stará Hlína se snažila o kombinační hru, ale důrazná obrana domácích většinu rodících se příležitostí přerušila hned v zárodku i přesto měli hosté ze Staré Hlíny několik slibných příležitostí, ale bez gólového efektu. V 18. minutě utkání se prokličkoval domácí obranou Jan Hrbek a přesnou přihrávkou do pokutového území vyzval ke skórování kapitána Staré Hlíny Radka Chmátala, který zkušeně křižnou střelou překonal golmana Malého. Domácí tým hrozil především z dlouhých autů a rohových kopů, ale dobře organizovaná obrana hostů dokázala vždy včas reagovat a nedovolila domácím vstřelit vyrovnávací gól. První poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl. V těsném závěru úvodního dějství se prosadila hostující Hlina podruhé. Když ve 44. minutě chytře rozehrál Benda trestný kop, místo centru zvolil rychlou rozehrávku na volného Vonku, který jedovatou střelou donutil domácího brankaře k zákroku, ten míč však neudržel a pohotový Vladimír Hadač stanovil poločasový výsledek na 2:0 pro Starou Hlínu. 

Stará Hlína odváží všechny body z Novosedel

Obraz hry se příliš nezměnil ani ve druhém dějství. Domácí tým mnohdy až stereotypně nakopával míče a spoléhal na chybu obrany hostů, ale ta všechny pokusy o vstřelení kontaktního gólu ve spolupráci s pozorným brankařem Voborským s přehledem vyřešila. Stará Hlína zkušeně kontrolovala průběh zápasu a vytvořila si další gólové příležitosti, ale navýšit vedení se hostům nepodařilo ani po precizně zahraném přímém kopu Vonky. Po bojovném výkonu si hosté ze Staré Hlíny odvezli důležité tři body.

Autor: Petr Šauer



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): Derby se odehrálo před pěknou diváckou kulisou čítající téměř 200 diváků. V zápase bylo málo vyložených šancí, my jsme vyrobili dvě obrovské chyby a ty byly ze strany hostí potrestány. My jsme sice bojovali, ale navíc to tentokrát nestačilo, hosté byli více na míči a svými zkušenostmi si zápas pohlídali.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Svoboda [-] , J. Marsa [-] , O. Cahyna [-] , A. Bumba [-] - L. Trachta [-] , J. Mazanec [-] , D. Smolek [-] , D. Kroupa [-] , R. Losos [-] - L. Voldřich [-]

FK Stará Hlína
A. Voborský [-] - R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] , M. Benda [-] , T. Balek [-] - M. Vonka [-] , T. Maruška [-] , V. Hadač [-] , J. Hrbek [-] , R. Chmátal [-] - M. Hladílek [-]

ŽK: 44. M. Svoboda - 76. P. Dolejší .
Hráči zápasu: M. Šauer , M. Benda .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ŠŤASTNÝ Jiří, MAŇHAL ING. Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Stará Hlína má na jaře výbornou formu a v Novosedlech by mohla pokračovat ve své vítězné vlně. Zkusím výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů