1:2
(1:2)
17. P. Bednář (p.)
39. P. Bednář
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 15:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarošov má čtvrtou výhru v řadě, vyhrál v Lásenici


Branky


37. J. Demeter - 17. P. Bednář (p.) , 39. P. Bednář
22

Fotbalisté Jarošova v rámci 17. kola Okresního přeboru vyhráli v Lásenici 2:1. Hosté se v obou případech trefili v prvním poločase. Skóre zápasu otevřel v 17. minutě z pokutového kopu Patrik Bednář. Zápletka přišla ve 37. minutě, když se trefil domácí Jan Demeter. Druhou branku hostů přidal krátce před změnou stran druhou brankou Patrik Bednář. Hosté ale podruhé už neinkasovali a čtvrtá výhra v řadě je drží na třetím místě, Lásenice je osmá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Od začátku utkání byli hosté aktivnější na hřišti. Chtěli využívat širokého hřiště v Lásenici hlavně díky aktivním krajním záložníkům. V 17. minutě přišel faul v pokutovém území na Daniela Strojka a penaltu proměnil Patrik Bednář - 0:1. I když se domácí v prvním poločase moc do hry nedostali, tak z ojedinělé akce dokázali v 37. minutě vyrovnat na 1:1 brankou Jana Demetera. Ještě do konce prvního poločasu hosté pěknou akcí po levé straně dokázali vstřelit druhý gól. Opět se trefil Patrik Bednář - 1:2. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Ve druhé půli už se diváci branek nedočkali

Ve druhém poločase hosté chtěli být opět aktivní, ale jejich druhé poločasy nejsou dobré. I když byli více na balónu a měli šance ke vstřelení třetího gólu, tak jejich výkon pomalu šel dolů. Od 70. minuty se hlavně soustředili, aby udrželi vedení. Někdy prostě účel svědčí prostředky. Jarošov z Lásenice odvezl tři body, ale určitě chtěli podat lepší výkon. Jarošov se díky výhře dál drži na třetím místě, jen díky horšímu skóre. Lásenice zůstává na osmém příčce. 

Autor: Martin Stejskal



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - J. Pavlovský [-] , R. Jon [-] , M. Šperl [-] , P. Biernat [-] , J. Demeter [-] , P. Medek [-] , P. Janeček [-] , J. Kandl [-] , M. Pospíšil [-] , A. Doležal [-]

Sokol Jarošov nad Nežárkou
R. Máca [-] - L. Blažek [-] , L. Hudeček [-] , T. Kučera [-] , F. Lukš [-] - R. Chalupa [-] , D. Strojek [-] , M. Stejskal [-] , M. Rakušan [-] - P. Bednář [-] , T. Grünn [-] -

ŽK: 26. M. Šperl , 36. J. Demeter - 36. M. Rakušan , 73. L. Hudeček .
Hráči zápasu: D. Strojek , P. Bednář .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: BICEK Roman - DEVERA Radek, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Kromě zápasu se Strmilovem se nám na jaře docela daří. Do Lásenice jedeme potvrdit formu z posledních zápasů a věříme, že v Lásenici získáme další tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů