Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka v Polničce pět gólů a připisuje si tři povinné body


Branky


14

Dolní Rožínka ve 22. kole se vypravila do Polničky. Hosté dokázali vyhrát a splnili tak tři povinné body. Hosté opět měli absenci pár hráčů základní sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli čtyřma brankama

Hosté začali zápas výborně. Už v 5. minutě Pavel Pokorný zabránil případným tahanicím s Polničkou, navíc hned na něj Pavel Bartoněk. Pavel Pokorný se dokázal trefit i podruhé ve 32. minutě. A poslední branku v tomto poločase diváci viděli v 36. minutě, autorem je Tomáš Hille. Polnička, přestože prohrávala tak vysoko, tak to nebyl zase takový propadák. Obětavostí dokázali občas Rožínce zatopili.

Každý tým dal po jedné brance

Ve druhém poločase se utkání dohrávalo. Díky tomu že domácí pořád hráli docela obětavě, tak se hned z kraje půle dočkali úspěchu. V 50. minutě snížil na 1:4 Vojtěch Klíma. Jenže hostující brankář více už nedovolil. V 90. minutě upravil na konečných 5:1 Pavel Bartoněk. Dolní Rožínka splnila povinnost, v Polničce zvítězila i s několika absencemi. Přestože výsledek je jednoznačný, tak domácí dokázali občas pořádně zatopit hostům.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák - brankář: "Do Polničky jsme odjeli bez několika hráčů základní sestavy. Skoré zápasu vypadá jednoznačně ,ale náš výkon měl od ideálu daleko i tak výhra je zasloužená . Musím pochválit celý tým i když se herně nedařilo tak na hřišti nechali všechno. Musím pochválit i domácí ,který svým nasazením a obětavostí hostům zatápěli. Ještě bych poděkovat fanouškům hostů, kteří i přes krásné sobotní počasí dorazili do Polničky vzdálené přes 30 km ve velkém počtu."



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - T. Jambor [-] , R. Synek [-] , M. Šulc [-] , J. Víška [-] , O. Průža [-] , V. Klíma [-] , J. Pálka [-] , L. Klement [-] , T. Litochleb [-] , P. Tlustoš [-] (81. Z. Sedlák [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] (22. M. Šimeček [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Pokorný [-] , V. Kopecký [-] (58. R. Mazánek [-] ) , P. Bartoněk [-] , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , D. Vařejka [-]

ŽK: 56. J. Víška , 82. Z. Sedlák - 32. J. Večeřa , 56. D. Vařejka .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, ZACHARA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů