Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat Litic řídil ve slunečném odpoledni proti Chotíkovu ze standardek stoper Krejčí


Branky


17

Litice se po minulém kole vyhouply do lepší poloviny tabulky a k cestě za dalšími body jim přijel dá se říci ideální soupeř. Předposlední Chotíkov zvládl první poločas, ve druhém už i díky prázdné lavičce nestíhal a odjel domů s prádznou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice na jaře stoupají tabulkou vzhůru. Tento trend měly potvrdit i doma s Chotíkovem, který naopak okupuje nejspodnější patra tabulky. Na úvodní branku čekalo do poloviny prvního dějství. Ve 23. minutě se míče ujal Vacek a poslal domácí do vedení. Vedení ale domácím nevydrželo ani minutu. Hosté prakticky ihned po rozehrání vyrovnali zásluhou Soukupa. Hosté ale Litice v teplém sobotním odpoledni zchladili ve 28. minutě znovu. Na konci akce byl opět aktivní Soukup. Bláznivou sedmiminutovku pak ukončil přesnou trefou ze standardní situace Krejčí. Do kabin se tak šlo za stavu, se kterým byli rozhodně spokojenější hosté.

 

Litice si ale byly vědomi toho, že na hostující lavičce je pusto prázdno, což ve spojení s ostrým sluncem hovořilo v jejich prospěch. Domácí nakonec nemuseli být trpěliví dlouho. Už v 51. minutě si ten den podruhé našel centr ze standardní situace Krejčí a poslal Litice znovu do vedení. Inkasovaný gól hosty zlomil. Od té chvíle se hrálo prakticky na jednu branku, což pramenilo ve dva další góly. Nejdříve se trefil v 66. minutě Hanzlíček a definitivní jistotu na tři body pro domácí dal v 73. minutě útočník Marek Horn.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Do utkání jsme šli s jasným cílem vyhrát a to se nám podařilo. Utkání v poločase nabídlo v rozmezí pár minut hned čtyři góly. Do druhé poloviny jsme šli s tím, že musíme být trpěliví a to se potvrdilo. Druhý poločas jsme hráli na jednu bránu a po zásluze získali další body. Hráč utkání Jiří Krejčí, který vstřelil dva krásné góly po standardních situacích.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: První poločas jsme zvládli dobře. Ve druhém poločase jsme bohužel nemohli vystřídat unavené hráče a to se následně podepsalo na obrazu hry a na výsledku.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , M. Horn [-] (75. M. Forman [-] ) , L. Fořt [-] , J. Horn [-] (62. T. Voves [-] ) , J. Kanta [-] (75. T. Turek [-] ) , O. Kollros [-] , A. Radvanovský [-] (62. D. Hrubý [-] ) , J. Krejčí [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Vyskoč [-] - L. Kaprál [-] , P. Čech [-] , D. Soukup [-] , M. Hauer [-] , P. Maruš [-] , R. Vomáčka [-] , Š. Kolesa [-] , P. Kolesa [-] , M. Tříkač [-] , M. Bělohlavý [-]

ŽK: 55. L. Fořt , 63. T. Voves - 55. M. Hauer , 63. M. Vyskoč .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MAREŠ Martin - DVOŘÁK David, KRÁL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Zdeněk Hladík
Tip experta: výhra domácích

Domácí hřiště rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích