M. Furár 36. (p.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudná se nadřela, ale v Hradišti uspěla a připisuje čtvrtou venkovní výhru v řadě


Branky


36. M. Furár (p.) - 65. M. Vachovec , 68. M. Vachovec , 75. O. Galovič
17

Hradiště drželo po prvním poločase naději na skvělý výsledek. Roudná ale po poločase nedaleko plovárny zabrala a díky dvěma pěkným trefám Vachovce a pojistce Galoviče přidala další, už čtvrtý korálek na šňůru venkovní výher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradišti bijí sestupové hodiny už poměrně velkou silou. Proti Roudné tak bylo na místě bodově zabrat. Hosté se ale na jaře mohou pyšnit skvělou venkovní bilancí, když ještě neztratili ani bod. V Hradišti ale tento fakt nepotvrzovali. Domácí hráli s favoritem minimálně vyrovanou partii. Když si navíc hosté nedali pozor v pokutovém území, museli čelit pokutovému kopu. Balon si vzal v 36. minutě kapitán Furár a zaskakujícího brankáře Čížka, za potrestaného Kolaříka, z penaltového puntíku překonal.

 

Do druhého poločasu naskočili hosté daleko koncentrovanější. Jejich výkon šel nahoru a čekalo se jestli zvládnou za druhou pětačtyřicetiminutovku utkání otočit. Hradiště i bez hráčů na lavičce dlouho odolávalo, ale vedení přeci jenom neudrželo. Prokletí domácí branky zlomil v 65. minutě povedenou střelou Vachovec. Domácí ale neztratili jen vedení. Během dalších tří minut už neměli ani bod. V 68. minutě natáhl ke střele znovu Vachovec, a překlopil vedení na hostující stranu. POvedenou desetiminutovku dovršil v 75. minutě střídající dorostenec Galovič a bylo hotovo. Závěr utkání už se jen dohrával.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Opět vezeme body od soupeře, když jsme se ve druhém poločase, oproti tomu prvnímu zlepšili a zápas v něm pak rozhodl v náš prospěch kapitán Vachy dvěma nechytatelnými střelami.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Kačena [-] - J. Ženíšek [-] , M. Blumentritt [-] , M. Furár [-] - V. Krušina [-] , J. Soukup [-] - J. Rada [-] - J. Rucký [-] , P. Henrich [-] , P. Beneš [-] , V. Krliš [-]

SK Roudná
J. Čížek [-] - J. Titěra [-] (72. P. Brichcín [-] ) , L. Baláž [-] (46. J. Sobotka [-] ) , M. Vachovec [-] (79. J. Diviš [-] ) , J. Kašpar [-] , M. Tureček [-] (46. Š. Míčka [-] ) , V. Rada [-] , V. Madunický [-] (72. O. Galovič [-] ) , V. Ranš [-] , P. Kratochvíl [-] , A. Dejmek [-]

ŽK: 62. J. Rada - 65. V. Madunický .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lhoták Luděk - RYBINSKI Lukáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Zdeněk Hladík
Tip experta: výhra hostů

Domácí se nachází na chvostu tabulky a ani jejich specifické hřiště jim nepomůže, naopak hosté mají zatím povedené jaro, takže dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích