M. Rampa 70. (p.)
J. Toman 90.
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná zachraňovala bod proti Smíchovu v poslední minutě, vzhledem k průběhu ale může mít rozporuplné pocity


Branky


70. M. Rampa (p.) , 90. J. Toman - 55. P. Míčka , 77. P. Míčka
17

Tabulkoví sousedé se potkali v neděli na Letné. Domácí mohli mít po prvním poločase klid. Své možnosti ale nevyužili a ve druhém poločase byli potrestáni. Smíchov ale vedení do zdárného konce nedotáhl, když v poslední minutě základní hrací doby vystřelil Letné bod Toman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledky obou celků v posledních zápasech dopomohly k tomu, že se na Letné potkali tabulkoví sousedé. Domácí se po špatném vstupu zvedli a v minulých kolech porazili Ledce a dlouho vzdorovali Lhotě. S elánem se zakousli i do Smíchova, který musel míchat se sestavou, kde mu chyběly stálé opory. Domácí měli v prvním poločase převahu, kterou ale z nastalých příležitostí neproměnili ani z jedné ze tří šancí ve vedoucí branku. Do šaten se tak šlo se stejným výsledkem, s jakým týmy před úvodním hvizdem začínaly.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Letná se snažila propracovat k úvodní brance. Byli to ale hosté ze Smíchova, kdo první udeřil. Domácí mimo chyb v koncovce, tvořili i minely v zadních řadách, čehož využil v 55. minutě přesným zakončením Míčka. Až poté  se mohli radovat i domácí hráči. Potřebovali k tomu pokutový kop, který proměnil v 70. minutě Rampa. Letná si v tu chvíli nejspíše věřila na obrat. Smíchov ale nekompromisně potrestal i druhou chybu a dáreček od domácích bez váhání přijal v 77. minutě znovu Míčka. Domácí ale stihli i podruhé odpovědět a zajistit si tak alespoň bod. Podařilo se to Tomanovi ve chvíli, kdy se čas překlopil do nastaveného času.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Tomáš Borkovec, hráč: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale šance jsme bohužel neproměnili. Druhý poločas jsme v poli měli stále převahu a soupeře jsme do šancí, mimo těch po našich chybách v obraně nepouštěli. Právě po našich hrubkách jsme ale byli dvakrát potrestáni. Těsně před koncem jsme naštěstí zvládli zápas vyrovnat a vzhledem k vývoji skóre jsme nakonec alespoň za bod rádi.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
D. Czibula [-] - D. Sýkora [-] , J. Gärtner [-] , J. Toman [-] , J. Hucl [-] , L. Zeman [-] (75. J. Červenka [-] ) , P. Sýkora [-] , Š. Brožek [-] , J. Trombik [-] (75. P. Kraft [-] ) , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - V. Marushchak [-] (57. M. Voloshchuk [-] ) , P. Míčka [-] , M. Chudoba [-] , F. Baštář [-] , J. Jaroš [-] (88. D. Vacek [-] ) , D. Hranáč [-] , S. Šťastný [-] (68. J. Pingert [-] ) , M. Strejc [-] , J. Dlabač [-] , M. Řehoř [-]

ŽK: 85. J. Jaroš .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Kostelník Lumír - BALOUN Dominik, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Zdeněk Hladík
Tip experta: remíza

Složité utkání na tipování, zkusím dělbu bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza