2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka přežila penaltu Slovanu a ve vyrovnaném zápase překvapila i dalšího favorita


Branky


17

Na pohled zajímavý zápas mohli načít z penalty hosté. Zaskvěl se ale zkušený brankář domácích, kteří pro sebe utkání rozhodli ve druhém poločase. A jelikož se po kontaktní brance podařilo domácímu Kastlovi vyhlavičkovat balon z brankové čáry, překvapila Košutka i dalšího z tabulkových favoritů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan měl za sebou čtyři utkání s tříbodovým ziskem. Před ním ale stála Košutka, která umí potrápit tabulkové favority. Do utkání vstoupily oba týmy aktivně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. První možnosti ke skórování měli domácí, které ale nevyužili. Na druhé straně měli ještě větší možnost hosté. V pokutovém území zahrál rukou jeden z domácích obránců a kopala se penalta. Zodpovědnost na svá bedra vzal Vričan. Jeho pokus ale zlikvidoval Stupka. Do šaten se tak dky jeho zákroku šlo za nerozhodnutého stavu.

 

První minuty druhého poločasu patřili domácím. Pramenila z toho úvodní branka, kterou vstřelil v 57. minutě Šmíd. Košutka v tu dobu svého soupeře tlačila. Ten se zmohl jen na ohrožení ze standardních situací. Z tlaku na hostující obranu pak vyplynula chyba v obraně, kterou potrestal v 66. minutě Kirilov Angelov a zvýšil vedení. Následovala střídání, která hostům pomohla poměr sil na hřišti otočit. V 68. minutě zkorigoval skóre střídající Bouřil. Do konce zápasu pak Slovan svého soupeře zatlačil a Košutka hrozila jen z občasných brejků. Snažení hostů vyvrcholilo v závěrečné pětiminutovce, když nejprve vstřelili branku z ofsajdového postavení, aby chvíli poté hlavičku jednoho z jejich hráčů vyhlavičkoval na brankové čáře Kastl. Pak se už nic důležitého nestalo a Košutka si tak radovala z důležitých bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Zdeněk Hladík, trenér: V tomto kole jsme přivítali 4. tým tabulky, který v posledních čtyřech kolech naplno bodoval. Začátek utkání byl oboustranně aktivní a hra měla spád. Po dvou našich šancích, které jsme bohužel neproměnili, jsme museli čelit pokutovému kopu hostů, který byl nařízen za hraní rukou domácího hráče. Náš gólman, vypůjčený z naší gardy, vystihl směr a penaltu bravurně zneškodnil. Do poločasu se už nic zásadního nestalo a do kabin se šlo za stavu 0-0. Druhý poločas jsme byli více na balonu a hosté hrozili pouze z brejků a standardních situací. Vcelku po právu jsme se dostali do vedení. Po chvíli jsme přidali, po chybě hostující obrany, druhou branku. Hosté přidali na obrátkách a po chvíli skóre zkorigovali. Do konce utkání nás hosté přitlačili na naši polovinu a my hrozili pouze z brejků. Největší šanci na vyrovnání měli hosté 5 minut před koncem utkání, kde za již překonaného gólmana zaskočil na brankové čáře domácí Kastl. Do konce utkání se již nic zásadního nestalo. Znovu se ukázalo, že se nám hraje lépe proti celkům z horní části tabulky.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Vyrovnané utkání, kdy jsme měli pokutový kop v prvním poločase. Bohužel dříve obávaný kanonýr plzeňských trávníků a dnes legenda Slovanu a opora staré gardy Martin Vričan kop neproměnil. Do kabin jsme šli za remízového stavu. Ve druhém poločase jsme prvních 20 minut byli jak na kolotoči a soupeři se povedlo vstřelit první branku a následně druhou po naší velké hrubce v obraně. Poté jsme prostřídali a začali utkání otáčet a hned jsme vstřelili gól na 1:2. Poté další bohužel z ofsajdu a následnou hlavičkou směřující do branky vyhlavičkoval obránce soupeře. Na obou stranách bylo šancí dost, ale soupeř byl dnes produktivnější.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
L. Stupka [-] - A. Kirilov [-] (68. J. Stehlík [-] ) , P. Sobotka [-] , L. Kovařík [-] , O. Sotona [-] (46. J. Chaloupka [-] ) , J. Kastl [-] , M. Šmíd [-] (75. J. Škovran [-] ) , V. Kučera [-] (68. T. Ježek [-] ) , D. Král [-] , J. Lhoták [-] , M. Vokáč [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
R. Kokrhel [-] - M. Vričan [-] (66. D. Štec [-] ) , A. Daniel [-] , A. Fišer [-] (46. M. Vojta [-] ) , L. Mareška [-] , T. Červeňák [-] (62. P. Bouřil [-] ) , O. Nosek [-] (75. J. Tomášek [-] ) , J. Čarda [-] , P. Fiala [-] , F. Šmůla [-] (75. R. Shevchuk [-] ) , J. Komínek [-]

ŽK: 63. J. Kastl - 53. P. Fiala .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MIČAN Jan - ŠMAUS Petr, RAUCH Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Kořenek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra hostů

S oběma týmy jsme v posledních týdnech hráli. Slovan byl těžší soupeř, než Košutka, se kterou jsme o výhru přišli až kvůli penaltám v nastavení. Slovan zatím na jaře všechny týmy z druhé poloviny tabulky poráží. Košutka je na tom podobně jako my, nějak zdolala Lhotu a jinak nic. Slovan vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů