1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov porazil Vochov i podruhé, svou převahu ale proti deseti zužitkoval až v závěru


Branky


16

Minulé kolo se oba celky vyšvihly proti favoritům. Smíchov vedení na rozdíl od Vochova neudržel a tak potřeboval body tentokrát. A i když začali lépe domácí, hosté svůj výkon postupně zlepšovali a odvezli si po dlouhé době tři body ze hřiště soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vochov i Smíchov minulé kolo dlouho vzdorovali nejlepším týmům soutěže. Zatímco Smíchov nadějné vedení neudržel, Vochov ano. A byl to právě Vochov, kdo využil výhody domácího a ujmul se vedení, když v 15. minutě potrestal hostující ztrátu balonu přesným pokusem z dálky Klečka. S hosty ale rychlá jednobranková ztráta nezamávala a už ve 22. minutě se začínalo od nuly po brance Řehoře. Po vyrovnávacím měli více ze hry hosté, kteří drželi míč a udávali tempo hry. Do poločasu však už žádnou branku nepřidali a o rozdělení bodů se mělo rozhodnout až po přestávce.

 

 

 

 

Po přestávce se dění na hřišti příliš neměnilo a to i díky tomu, že se v 50. minutě vyfauloval po druhé žluté kartě domácí kapitán Mašek. To voda na mlýn pro hostující hráče, kteří postupně svůj tlak zvyšovali. Gólově prosadit se ale proti zhuštěné domácí obraně dlouho nedokázali. Více než půlhodinové čekání od startu druhého poločasu ukončil střelecký půst v 80. minutě Chudoba. Z vedení se ale Smíchov nemusel radovat dlouho, když se málem postaral o vyrovnání hostující Duspiva, který centr poslal na svoji branku. Prel byl ale ve střehu a nebezpečí zažehnal. Domácí se pak v marné snaz eo vyrovnání spíše trápili a tak vznikaly okénka pro brejky Smíchova. V těch až do závěru selhávali. Z poslední akce zápasu ale udeřili a skóre tak kosmeticky upravili na 1:3 v 93. minutě díky Pingertovi.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Řekl bych, že většinu zápasu jsme měli pod kontrolou. Vochov šel sice po naší ztrátě střelou z dálky do vedení, ale dokázali jsme rychle odpovědět a pak bylo prakticky otázkou času, kdy to otočíme. Po vedoucí trefě jsme se však zbytečně podělali, nechali se zatlačit a trochu to smrdělo. Největší šanci Vochova jsem měl já, když jsem sáhnul po centru ze strany. Naštěstí Aleš už si za poslední dobu zvyknul, že si má dávat bacha i na nás a vytáhnul to na roh. Bude mě to stát pivo a kořalku. V závěru jsme měli několik brejků, ale bohužel až úplně ten poslední jsme dokázali vyřešit dobře. Rozhodně by to do dalších zápasů chtělo víc klidu v předfinální fázi a naučit se lépe zvládat závěry utkání. Nicméně máme důležité tři body, na které chceme hned v dalším zápase navázat.



Sestavy


SK Vochov 1930
M. Potůček [-] - M. Brousil [-] , R. Mašek [-] , D. Grim [-] (65. F. Bluďovský [-] ) , M. Škoda [-] , J. Hlaváč [-] , J. Süsz [-] , M. Diviš [-] , I. Lazarevič [-] , J. Jelínek [-] (70. M. Šulaj [-] ) , J. Klečka [-]

SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - V. Marushchak [-] (65. J. Pingert [-] ) , M. Řehoř [-] , M. Chudoba [-] (86. J. Valíček [-] ) , D. Hranáč [-] (65. M. Voloshchuk [-] ) , J. Jaroš [-] , J. Dlabač [-] , K. Fajfrlík [-] , M. Strejc [-] , V. Duspiva [-] , J. Vurm [-] (86. S. Šťastný [-] )

ŽK: 44. J. Klečka , 45. R. Mašek , 87. J. Hlaváč - 18. V. Duspiva . ČK: 50. R. Mašek .
Hráči zápasu: M. Chudoba , A. Pretl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - HODINA Radek, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Kamil Kuncl
Tip experta: remíza

Oba týmy na jaře pravidelně sbírají body a budou v tom pokračovat.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza