4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převaha Košutky vyústila v jasné vítězství nad Černicemi, zápas zkomplikovalo zranění a příjezd sanitky


Branky


16. D. Král , 45. M. Šmíd , 49. D. Adam , 85. M. Šmíd - 64. P. Mastný
16

Košutka měla v plánu napravit nelichotivé skóre z podzimního duelu a tím se zároveň dotáhnout blíže k horní části tabulky. Černice, které od první třetiny zápasu nemohly kvůli zraněním střídat, od začátku přehrávali a připsali si tak zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka chtěla soupeři z Černic oplatit podzimní porážku a začala velmi dobře, když nastřelili tyč soupeřovo branky. Další možnost už skončila v síti. V 16. minutě se mohl z branky radovat Král. Ještě před tím byli všichni přítomní svědky nepříjemné situace, po které museli hosté střídat. Špatný došlap Miletínského zapříčinil příjezd sanitky. Chvíli poté byli hosté nuceni střídat vinou zranění znovu. Lavičku tak měli po těchto nešťastných událostech prázdnou. Fotbalově jinak byli domácí v prvním poločase lepší. Množství šancí i včetně pokutového kopu neproměnili, ale tlak na konci poločasu přetavili ještě v jednu branku, když skóroval ve 45. minutě aktivně hrající Šmíd.

 

 

Zrádné poločasové vedení 2:0 domácí tým neukolébalo a hned čtyři minuty po úvodním hvizdu druhého dějství Košutka vedení zvýšila, díky přesnému zakončení Adama. Třetí branka už přinesla do domácích řad klid a jistotu. A i přesto, že hosté dokázali stav na ukazateli skóre v 64. minutě zkorigovat zásluhou Mastného, došli si v poklidném tempu bez větších komplikací pro tři body. Domácí příznivce, kteří vydrželi až do konce, pak v závěru utkání ještě potěšil svou druhou brankou v 85, minutě Šmíd.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Zdeněk Hladík, trenér: V azylu v Ledcích jsme přivítali pátý tým tabulky B Černic, kterým jsme na podzim podlehli 0-4 a o motivaci tím bylo postaráno. Začali jsme svižně a hned ve 2. minutě trefili brankovou konstrukci. V 16. minutě jsme šli zaslouženě do vedení po krásné kombinační akci. V průběhu prvního poločasu jsme již byli herně lepší a vytvořili si, jako již tradičně, spoustu šancí. Vrcholem zmaru byla neproměněná penalta. Do kabin jsme přesto šli s dvoubrankovým náskokem. Druhý poločas jsme hru kontrolovali a přidali třetí uklidňující gól. I když hosté zkorigovali skóre, tak už jsme si vítězství pohlídali. Kosmetickou úpravu skóre zařídil velmi dobře hrající Šmíd. Kaňkou na utkání bylo zranění hostujícího hráče, který špatně došlápl a musel být odvezen RZS. Přeji mu brzké uzdravení.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Zápas se pro nás od samého začátku nevyvíjel dobře, když jsme dostali první gól. V 10. minutě se nám zranil obránce, pro kterého musela přijet sanitka a v 16. minutě se zranil náš další obránce a hra se nám sesypala. Soupeř přidal dva góly a až poté se nám podařilo snížit na 3:1. V závěru jsme inkasovali další gól na 4:1.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - D. Adam [-] (59. S. Tázler [-] ) , M. Hejnal [-] , P. Sobotka [-] , L. Kovařík [-] , J. Kastl [-] , M. Šmíd [-] (87. F. Řežábek [-] ) , V. Kučera [-] , D. Král [-] , J. Lhoták [-] , M. Vokáč [-] (78. R. Holý [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
D. Hanibal [-] - J. Kreuzman [-] , V. Vránek [-] , K. Kuncl [-] , O. Hlaváč [-] , J. Vlk [-] , A. Luzhetskyi [-] , M. Šmídl [-] , J. Nedvěd [-] (26. P. Mastný [-] ) , V. Kotěšovec [-] , J. Miletínský [-] (13. J. Hlaváč [-] )

Hráči zápasu: M. Šmíd .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KERAMIDAS Michal, FREMUND Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Daniel Kořenek

Expert: Kamil Kuncl
Tip experta: výhra hostů

Na venkovních hřištích bez našich náročných a kritických fanoušků se nám hraje líp.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů