Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu posledního s předposledním slavil Chotíkov, hlavně druhý poločas v Hradišti rozhodně nenudil


Branky


16

V Hradišti se v sobotu potkaly dva nejhorší týmy sezony. Po střetnutí už tato slova neplatila. Hosté si totiž po bláznivém, hlavně druhém poločase, došli pro povinné, ale důležité body a vyhoupli se na dvanácté místo a svého soupeře nejspíše definitvně vyřadili ze hry o teoretickém udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání na úplném chvostu tabulky se odehrál v Hradišti, kam přijel Chotíkov. Oba dva týmy si před zápasem mohli říct, kdy jindy, když ne teď. Blíže k cíli připsat si tři body měli od začátku hostující hráči. Na specifickém trávníku první úřadovali právě oni, když se trefil v 30. minutě Soukup. Nezůstalo však jen u jedné trefy. Pohodlnější náskok před druhým poločasem zařídil svou ranou ve 39. minutě Pechler. V závěru poločasu už jen rozhodčí klidnil emoce souběžně pro obě strany žlutými kartami.

 

 

Druhý poločas nabídl daleko větší vzrušení a napětí. Když ale v 52. minutě zvýšil vedení hostů už na 0:3 Pechler a za dvě minuty poté na 0:4 Cirok, nic tomu rozhodně  nenasvědčovalo. S góly se totiž roztrhl pytel. Domácí se nevzdali a hostům ještě zatopili. Bleskové branky v 68. minutě od Krušiny a v 69. minutě od Khoi Truong Xuah dostali Hradiště zpátky do hry. Jakoby aktéři zběsilého tempa střilení branek neměli dost, připravili si pro přítomné diváky ještě jednu rychlou sekvenci. V 75. minutě skóroval hostující Kaprál, v 76. minutě odpověděl za domácí Sirotek, aby gólový účet zápasu uzavřel v tu chvíli střelec hattricku Pechler. Tři body a zároveň posun z předposledního místa tak patří Chotíkovu.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Zápas jsme dobře začali a ujali se rychle vedení. Hradiště se ale nevzdalo a snížilo. Potom to v průběhu druhého poločasu bylo jako na houpačce. Na konci jsme ale opět odskočili o pár gólů a bylo hotovo.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Kačena [-] - M. Blumentritt [-] , M. Furár [-] - V. Krušina [-] - J. Rada [-] , N. Bilunyk [-] - V. Sirotek [-] , M. Beránek [-] (26. X. Truong [-] ) , O. Pytlík [-] , J. Soukup [-] , V. Pikhart [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Vyskoč [-] - V. Šubrt [-] , M. Hauer [-] (67. P. Maruš [-] ) , P. Kolesa [-] , J. Pechler [-] , A. Cirok [-] , L. Kaprál [-] , D. Soukup [-] , M. Tříkač [-] , Š. Kolesa [-] , M. Rubáš [-]

ŽK: 45. J. Kačena - 45. Š. Kolesa , 70. D. Soukup , 85. M. Tříkač .
Hráči zápasu: J. Pechler .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MAREŠ Martin - KRÁL Tomáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Kamil Kuncl
Tip experta: výhra domácích

Jestli se Hradišti sejde stejná sestava jako nyní hrála proti nám, věřím že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích