Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce neměly s Roudnou slitování a v tabulce už se dělí o stříbrnou pozici


Branky


16

Roudná na jaře exceluje ve venkovních zápasech, doma je tomu ale naopak. Ledce si s Roudnou bez problému poradily už v prvním poločase, když svému protivníkovi nasázely bůra a bodově se dotáhly na druhou Lhotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výhoda domácí prostředí. Pravdivost tohoto tvrzení popírá na jaře Roudná. Venku v novém roce plný počet bodů, doma však za nula. Ledce tak mohly začít ve velkém stylu a od začátku hrály na trvanté ploše prim. Navrch měli hosté hlavně ve středu pole, z čehož pramenilo množství šancí, které hosté nemilosrdně využívali. Už v 10. minutě otevřel skóre Pašek. Na něj navázali ve 13. minutě Hoffmann a v 16. minutě Fiedler. Než se tak domácí stačili rozkoukat, bylo během šesti minut prakticky po zápase. S další brankou si Ledce dávaly na čas, ale jeich příznivci, kteří na Roudnou dorazili v hojném počtu, se dočkali. Ve 39. minutě se znovu po odpykání trestu zapsal mezi střelce Kramer a pověstého bůra završil minutu před pauzou Pašek.

 

 

Druhý poločas už se vzhledem k výsledku jen dohrával. Hosté průběh kontrolovali a domácí téměř nepustili do hry. Jedinou kaňkou bylo pro hosty vyloučení Kabáta v 75. minutě, když hostující obránce obdržel steně jako domácí Vachovec žlutou kartu. Bohužel pro něj to byla jeho druhá a tak musel hřiště opustit předčasně. Kosmetickou úpravu skóre i přes početní oslabení pak měl na svědomí druhou brankou v zápase Hoffmann. Nejjednozačnější utkání kola tak posunulo Ledce na dělenou stříbrnou pozici.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Domácí zápas se nám nepovedl. Soupeř byl ve všem lepší a zaslouženě vyhrál. Za Roudnou lze pochválit jen hlavního pořadatele pana Rumánka Weise, který s bravurou zkrotil rozjařené fanoušky hostí.

FK Ledce
Lukáš Ulč, hráč: Věděli jsme, že má Roudná na jaře solidní výsledky a proto jsme nechtěli nic podcenit. Zápas jsme tak rozhodli už v první půli, kdy jsme dominovali a domácí přehrávali hlavně ve středu hřiště. Druhou polovinu jsme již kontrolovali a připsali si tak v celku jednoduché a zasloužené vítězství.



Sestavy


SK Roudná
T. Pfleger [-] , M. Tureček [-] , J. Sobotka [-] , J. Viktora [-] , M. Vachovec [-] (76. J. Diviš [-] ) , J. Kašpar [-] , M. Ranš [-] , V. Rada [-] , V. Madunický [-] , P. Kratochvíl [-] , A. Dejmek [-] (76. P. Bruner [-] )

FK Ledce
D. Mazák [-] - L. Kramer [-] , A. Pokorný [-] , A. Pašek [-] (81. V. Svoboda [-] ) , T. Fiedler [-] (81. R. Láryš [-] ) , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-] , J. Mentlík [-] (81. L. Rabas [-] ) , L. Kraček [-] , V. Kabát [-] , L. Janka [-]

ŽK: 35. J. Kašpar , 75. M. Vachovec , 78. M. Tureček - 30. V. Kabát . ČK: 75. V. Kabát .
Hráči zápasu: M. Hoffmann , A. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - HORA Jaroslav, MATĚJOVIC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Kamil Kuncl
Tip experta: výhra hostů

Kvalita jednotlivců(ce) rozhodne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů