Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid prohrával a hrál v deseti, i tak v poklidu získal tři body. Union bude čekat v následujícím měsíci těžká šichta


Branky


16

Rapid měl mít v neděli klidnou práci. Union se ale po gólu přímo z rohu dostal do vedení a když poté domácí musei do deseti svitla pro ně jisrka naděje. Domácí ale i tak utkání dominovali a v klidu si dokráčeli pro další body. Hosty tak čeká v závěrečných kolech ještě hodně práce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union přijel na trávník jasně vedoucího Rapidu opět značně oslaben. Domácí ale svého soupeře možná trochu podcenili a v úvodu se tak hrál celkem vyrovnaný duel. Rapid se musel probrat v 19. minutě. Hosté se totiž dostali do vedení po rohovém kopu, který přímo do branky dostal zahrávající Stach. Rapid ale brzy srovnal. Ve 25. minutě se balon ocitl po ose centrující Klimeš, hlavou sklepávající Čupalka a zakončující Holík až v brance hostů. Zápletku utkání poté přidal v 32. minutě domácí Novák, který se po faulu od Stacha, po hostujícím hráči naprosto zbytečně na zemi ohnal nohama. Nemohlo tedy následovat nic jiného než červená karta. Domácí i tak mohli výsledek ještě před poločasem strhnout na svou stranu. Možnosti ale nevyužili sám na branku postující Holík, ani z dorážky do prázdné branky Kadlec. Po střetu strážce hostujcící svatyně s Holíkem z předešlé akce musel střídat právě hostující Frňka. Náhradního brankáře následně překonal střelou kolem zdi z přímého kopu v nastavení Votava.

Hned na startu druhé půle měli hosté první a prakticky jedinou možnost v celém druhém dějství. Mokhtari ale mířil po centru ze strany vedle. Poté už dominoval v deseti hrající Rapid. V 65. minutě využil Holík pas Šilhavého mezi obránci a navýšil vedení. Z množství centrovaných míčů byl nejblíže brance Čupalka, jehož hlavička skončil ana břevně. Diváci se ale dočkali dalších dvou branek. V 87. minutě slavil po obstřelu gólmana Šilhavý a minutu po něm zakončil akci střelou pod břevno Kadlec.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Plachtící gól přímo z rohu (0-1) a k tomu červená karta za oplácení a měli jsme zaděláno od začátku na složitej zápas. Nakonec jsme ale výsledek do poločasu otočili a v druhé půli i v deseti přidali další tři góly. Troufnu si říct, že tři body, i přes těžší začátek, pro nás zasloužené.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Na hřiště lídra soutěže jsme jeli opět s velkými problémy se sestavou. Těsně před zápasem vypadli tři hráči, na lavičce jsme měli jediného úplně zdravého náhradníka, který ale musel do hry hned ve čtvrté minutě, kdy nám odpadl první zraněný. O dalšího zraněného jsme přišli ještě během prvního poločasu. Jinak zápas z naší strany nebyl úplně špatný, hráli jsme to, na co jsme měli. Rapid hrál hluboko pod svými možnostmi, dokonce nás pustil do vedení, když se přímo z rohu trefil Stach. Ještě do přestávky ale domácí, i když hráli po vyloučení v deseti, dokázali otočit. Ve druhé půli jsme dlouho ještě drželi nadějný stav, ale po vlastních chybách jsme inkasovali potřetí. Další dva góly v závěru už nic neřešily. Rapid vyhrál zaslouženě, body potřebné k záchraně budeme muset vybojovat v dalších zápasech...



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
L. Páník [-] - J. Holík [-] (82. V. Sidoran [-] ) , P. Zikmund [-] (57. J. Šilhavý [-] ) , M. Brůček [-] (57. M. Černický [-] ) , J. Kadlec [-] , M. Čupalka [-] , M. Votava [-] , M. Novák [-] , M. Kořenek [-] (82. M. Lepič [-] ) , M. Klimeš [-] , P. Nový [-]

TJ Union Plzeň
M. Frnka [-] (38. V. Dziadus [-] ) - P. Tomášek [-] , D. Kryvorot [-] (75. A. Hořánek [-] ) , P. Kutný [-] , J. Pachner [-] , O. Jakoubek [-] , Y. Mokhtari [-] , L. Stach [-] , P. Kalaš [-] (4. O. Cajthaml [-] ) , M. Haase [-] , Z. Chmelík [-]

ŽK: 45. J. Kadlec , 52. J. Holík - 32. L. Stach . ČK: 32. M. Novák .
Hráči zápasu: J. Holík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MAREŠ Martin - JAHANNEMAEI Artin, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Kamil Kuncl
Tip experta: výhra domácích

Rapid potvrdí dobrou formu a dojde si pro 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích