Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2024 18:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov dal zapomenout na trápení v koncovce ve velkém stylu, odnesly to po vyrovnaném průběhu Litice


Branky


15

Smíchov začal v pravý čas sbírat body. To samé ale činí na jaře i Litice. Hosté šli ale do utkání po karetních trestech ochuzeni o důležité hráče. Když se pak k tomu přidalo po dlouhé době štěstí na kopačky domácích, byla z toho i přes vyrovnaný průběh hrozivá prohra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup měli do pátečního utkání hráči v domácích barvách. Jejich snažení o vítězství a tím i přiblížení se jistotě záchrany, odstartoval hned prvním střelou mířenou mezi tři tyče ve 2. minutě Tobrman. Po úvodní brance se ke slovu dostali i hosté. Sérii nebezpečných brejků ale podobně jako minulý týden brankou nezakončili a tak byli potrestáni ve 21. minutě druhým přesným zásahem Tobrmana. Domácím se tentokrát, pro ně nezvykle, dařilo při zakončení svých útočných ztečí, což korunoval třetí brankou ve 30. minutě Ismailov. Místo toho, aby se na konci poločasu odcházelo do šaten za otevřeného výsledku pro obě strany, bylo naopak prakticky rozhodnuto, když si ve 36. minutě všiml Louda povylezlého brankáře a pěkným pokusem ho přehodil. Ten samý hráč pak ještě dovršil už v poločase pověstného bůra.

O výsledku zápasu tak řeč už nebyla. Hosté ale nesložili zbraně a dále se i přes rozhodnutý stav snažili hrát a přidat alespoň čestnou branku. Diváci si ale přilišné změny hry všimnout nemohli. Síť za zády Pretla se nakonec nerozvlnila ani jednou, jelikož možnosti na úspěšné zakočení dopadly u hostů stejně, jako ty v prvním poločase. Ten kdo potěšil své příznivce, tak byli znovu domácí. A i když nastartovali motory opět až v 76. minutě, stihli za tu dobu ne o tolik méně branek, jako v první časti duelu. Nejdříve se trefil kapitán Duspiva a o dvě minuty mířil mimo dosah gólmana Gruncl. Závěrečnou úpravu skóre obstaral v 86. minutě Hranáč.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Zápas byl vyrovnanější než jak vypadá skóre. K nám se však konečně přiklonilo štěstí v zakončení a hlavně v první půli nám tam prakticky spadlo všechno, na co jsme sáhli. Nutno zmínit, že Litice měly taky několik šancí, ale buď zakončily nepřesně a nebo je vychytal Aleš. My jsme pak díky pátečnímu termínu mohli kvalitně zapít další 3 důležitý body.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, trenér: Do zápasu jsme šli oslabeni o tři klíčové hráče a z první střely jsme hned inkasovali. Poté jsme šli 4x sami, bohužel jsme nic nevyužili a domácí do čeho kopli, to skončilo v brance. Druhá půle to samé, herně vyrovnané, ale produktivita byla na straně domácích. Půlka gólů byla hodně laciných. Gratulace soupeři, ale výsledek neodpovídá průběhu hry.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - R. Ismailov [-] (46. M. Řehoř [-] ) , M. Strejc [-] , M. Chudoba [-] (60. R. Hess [-] ) , D. Hranáč [-] , J. Louda [-] (72. J. Gruncl [-] ) , D. Tobrman [-] (72. S. Šťastný [-] ) , V. Duspiva [-] , T. Sládek [-] , J. Dlabač [-] , J. Vurm [-] (60. J. Pingert [-] )

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] , F. Vajskebr [-] , M. Horn [-] , J. Kanta [-] , J. Horn [-] (46. D. Hrubý [-] ) , V. Liška [-] (46. J. Dvořák [-] ) , J. Krejčí [-]

Hráči zápasu: D. Tobrman , J. Louda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kraus Jan - HEBR David, DVOŘÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Michal Kořenek
Tip experta: výhra domácích

Smíchov na mě udělal dobrý dojem, takže by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby doma nad Liticemi i přes postavení v tabulce zvítězil.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza