Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 18:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bouchalo šampaňské a hřiště zahalil dým, Rapid porazil Černice a proměnil hned první mečbol


Branky


9. J. Holík , 59. T. Křen , 63. T. Drtil , 66. T. Křen , 82. M. Lepič - 42. F. Švejda , 44. D. Oncea , 72. K. Kuncl
15

Rapid měl v neděli první mečbol. Černic ale dělali vše proto, aby součástí oslav nebyly a to se jim dlouho dařilo. Pak ale přišla červená karta tři inkasované branky a bylo hotovo. Rapid tak bude mít u triumfu stejné datum jako čeští hokejoví mistři světa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid měl jasný cíl. Vyhrát a rozhodnout o svém prvenství v soutěži. Na Lopátarnu ale přijely Černice, které Rapid dokázaly na podzim porazit. Záčátek ale ničemu podobnému nenasvědčoval. Zvláště po tom, co náhradník za brankáře trefil v 9. minutě při odkopu dotírajícího Holíka, od kterého se míč odrazil do odkryté branky. Tím ale povedená pasáž domácích skončila. Samo to na hřišti nešlo a tak se taktovky chytily dopředu aktivní Černice, které zlobily domácí obranu především svými rychlými hráči v útočné řadě. Těm se ale dlouho nedařilo své akce dotáhnout, když buď mířili vedle a nebo do brankáře. Ve své snaze ale vytrvali a byli odměněni. Ve 42. minutě poslal míč do sítě Švejda. Na něj navázal ve 44. minutě Oncea, který si míč navedl na střed, obešel dva hráče a střelou do protipohybu nedal Páníkovi šanci.

Rapid si tak musel v kabině promluvit a do druhého poločasu přidat, jinak by se musely oslavit odkládat. Domácí sice svého soupeře začali tlačit, šance byly ale stále v nedohlednu. Vysvobození pro domácí přinesl až zákrok Marušince na unikajícího Holíka v 58. minutě, když obránce brnknul o nohy domácího útočníka a ten se poroučel k zemi. I přes protesty zněl verdikt jasně. Červená karta a k tomu přímý kop metr před šestnáctkou. Míče se chopil Křen a tvrdou ranou na brankářovo stranu vyrovnal. Otočení skóre měl na svědomí v 63. minutě Drtil, který využil práce Čupalky a jeho přihrávky pod sebe na penaltový puntík, kterou neměl problém uklidit do sítě. Když pak v 66. minutě propálil brankáře na přední tyč Křen, nálada v domácím táboře se rapidně zlepšila. Stejná situace z hlediska uspokojení už tu ale byla v prvním poločase a i tentokrát Černice trestaly, když na zadní tyči zakončoval akci hostů v 72. minutě Kuncl. Hosté tak stále byli i přes početní oslabení k bodu velmi blízko a šampaňské tak i nadále zůstávalo v lednicích. Jejich přínos urychlil brankou v 82. minutě Lepič, který dokončil akci střídajících hráčů domácích. Na jeho trefu už hosté odpověď nenašli.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Definitivní vítězství v soutěži jsme zpečetili, myslím, nejslabším jarním výkonem. Černice otáčely do poločasu stav z 1-0 na 1-2 a měli několik dalších tutových šancí a i ve druhé půli za nepříznivého stavu a v početní nevýhodě podaly sympatický výkon. My hráli prvních 45 minut hodně profesorsky. Naštěstí jsme ve druhém poločase alespoň proměnili pár šancí, získali na jaře další tři body a můžeme slavit postup do „kraje“ už tři kola před koncem.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Na zápas jsme neměli brankáře, proto do brány musel náš stoper. I když jsme nastoupili proti prvnímu celku tabulky, nezačali jsme špatně a první poločas, dokud nám stačily síly, jsme dokonce vyhráli 2:1. Druhou půli jsme se dostali pod tlak a v 60. minutě byl přísně vyloučen náš stoper. Vzápětí z přímého kopu soupeř vyrovnal na 2:2. V deseti lidech už jsme byli pod tlakem a ještě 3x inkasovali.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
L. Páník [-] - M. Jandík [-] (70. M. Lepič [-] ) , T. Ježek [-] (46. M. Čupalka [-] ) , T. Křen [-] (81. F. Hrubý [-] ) , T. Drtil [-] , J. Holík [-] , J. Řežáb [-] , M. Votava [-] , M. Kořenek [-] , M. Klimeš [-] , P. Nový [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
V. Kotěšovec [-] - O. Marušinec [-] , D. Oncea [-] , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] (67. D. Kopa [-] ) , M. Šmídl [-] , A. Luzhetskyi [-] , T. Engl [-] (63. T. Cihla [-] ) , O. Hlaváč [-] , F. Švejda [-] , O. Ukhal [-]

ŽK: 76. M. Klimeš - 51. A. Luzhetskyi , 61. K. Kuncl . ČK: 58. O. Marušinec .
Hráči zápasu: M. Čupalka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MAREŠ Martin - RYBINSKI Lukáš, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra domácích

Rapid po zápase oslaví vítězství v soutěži a připíše si jednoznačné vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích