1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

28.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Tempo překvapivě nestačilo na předposlesní Dolní Počernice


Branky


6

Dolní Počernice bojují o záchranu a v tomto kole přivítaly na svém hřišti pátý tým tabulky rezervu Tempa.

Utkání to bylo zajímavé a domácí se v něm dostali do vedení. Poté už to bylo obléhání jejich branky, ale Tempo nedokázalo ani jednou překonat Daniela Hájka v brance, který si tak připsal třetí čisté konto v sezóně. Pro Dolní Počernice důležitá výhra, ale na 14. Pragu stále ztrácejí 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal velmi z ostra a byla k vidění jedna šance za druhou. Tempo své šance neproměnilo a tak přišel trest, když se ve 23. minutě svou první brankou v sezóně prosadil Richard Bárta. To hosty z Tempa viditelně opařilo a do poločasu nebyli schopni vytvořit si vyrovnávací příležitost a naopak mohli ještě inkasovat. To se však nestalo.

Do druhé půlky šlo Tempo s jasným cílem kontrolovat hru a vstřelit branku. To první se jim povedlo. V držení míče měli velkou převahu a Dolní Počernice téměř nepouštěli k míči. Bohužel proti 10 bránícím hráčům Dolních Počernic se jim hrálo špatně a nenašli ve své sestavě nikoho, kdo by obranný val dokázal individuálně překonat a prosadit se. 

Branka Richarda Bárty z prvního poločasu byla nakonec brankou vítěznou a Dolní Počernice ukázaly, že v 1. A třídě chtějí zůstat a o záchranu stále bojují.



Ohlasy k zápasu



FC Tempo Praha B
Petr Dědek - trenér: Zápas měl divoký úvod, šance byly na obou stranách. Řekl bych, že my jsme měli šance větší a měli jsme jich víc, ale gól dal poté soupeř. To nás dost opařilo a do konce poločasu jsme byli v takovém útlumu a poté jsme klidně mohli dostat ještě další gól. Druhou půli jsme zapli, byli jsme pořád okolo vápna soupeře a obléhali ho. Soupeř téměř na míči nebyl, ale pořádnou šanci jsme si vytvořili jednu. Možná dvě. Bylo to takové obléhání bez šancí. Asi by zápasu víc slušela remíza, ale soupeř si svou bojovností výhru zasloužil.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Počernice
D. Hájek [-] - M. Hosnedl [-] , V. Neuberg [-] , D. Verner [-] , F. Baláž [-] - R. Bárta [-] , L. Pour [-] (85. J. Vycpálek [-] ) , J. Šamša [-] (80. M. Velíšek [-] ) , A. Tomášek [-] (75. M. Cicala [-] ) - D. Svěrák [-] , B. Wahbi [-]

FC Tempo Praha B
J. Havlíček [-] - T. Mikuda [-] (67. V. Klajbl [-] ) , M. Buzek [-] , D. Čtrnáctý [-] , M. Čech [-] (57. P. Baroch [-] ) , V. Mastný [-] , S. Ling [-] , M. Ondrášek [-] , D. Perl [-] , J. Míka [-] , M. Hyršl [-] (57. M. Štěpánek [-] )

ŽK: 31. L. Pour , 64. B. Wahbi , 84. D. Hájek , 93. D. Verner - 80. S. Ling .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: ROSOL Ota - VONDRÁČEK Adam, MALANÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: David Matějček
Tip experta: remíza

1:1 – Dolní Počernice mají náročný los poslední zápasy a zápas s Tempem nebude znovu jednoduchý. Pokud zachytí začátek zápasu, věřím, že budou doma bodovat a seberou Tempu alespoň bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Čechie Dubeč 28 79:36 64
2 SK Slovan Kunratice 28 78:32 61
3 SK Union Vršovice 28 81:32 58
4 SC Xaverov Horní Počernice 28 68:41 56
5 FK Újezd nad Lesy 28 73:45 52
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 24
2 Ismar Begič 21
3 Filip Švarc 20
4 Christ Nwogu 19
5 Marek Benda 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 103 51,5% 0
2 Radek Hruška 65 38,7% 0
3 Jaromír Bělunek 45 62,5% 1
4 Miroslav Liška 31 39,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku