Bukovec viděl devět branek


Branky


27. R. Kulig , 48. J. Koper , 57. J. Krenželok (p.) , 65. J. Koper , 77. J. Koper - 3. D. Kopec (p.) , 58. M. Mohyla , 70. D. Kulštejn (p.) , 74. M. Mohyla
6

V zápase bohatém na branky, ve kterém se kopalo celkem šestt pokutových kopů domácí vybojovali cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Metylovice se od začátku prezentovaly dobrou hrou, které se domácí dokázali přizpůsobit a diváci viděli líbivý fotbal. Svou šanci využili hned v úvodu, kdy z nařízeného pokutového kopu překonal domácího brankáře Domink Kopec. Bukovec pak nastřelil břevno a měl i dvě slibné standardky a jednu další dobrou šanci. Hosté si také dokázali vypracovat dvě šance. V první půli se agilní domácí nakonec dočkali vyrovnání. Přesná nahrávka od muže zápasu Jakuba Kopera našla samotného R. Kuliga, který pohotově zakončil. 

Druhá půle byla trošku jak na kolotoči. Nejprve Jakub Koper přesnou střelou kolem hráče umístil přesně k tyči. Poté ruka ve vapne a penalta, kterou proměnil bukovecký Josef Krenželok. Hned po rozehrání pak přišla chyba domácí obrany a hosté snižili na 3:2. Vzápětí si Koper si všiml vybehnuvsiho brankáře a z 40 metru přesně zacílí. Hosté, ale opět dokázali vyrovnat. Nejprve nešťastná ruka v trestném území amdomácí šli znovu do vedení 4:3. Vzápětí menší chyba a nedorozumění v nové složené obraně Bukovce, metylovické vyrovnání a drama pokračovalo. Pokutový kop pak ještě dostalii Bukovečtí, kterým tentokrat Koper uzavřel hattrick.  Konec utkání pak dokázali domácí zuby nehty ubránit a vyhráli 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok, kapitán: Celý zapas byl pohledný směrem dopředu. Oba týmy hrály kombinační fotbal, což bylo vidět, že vyhovovalo oběma stranám. Směrem dopředu jsme hráli velmi dobře. V nově složené obranné radě nám to někdy pokulhavalo. I tak jsme dokázali trochu i se štěstím vyhrát. Nejlepší hráč zápasu J. Koper. Ale bojovnost celého týmu si zaslouží uznání.

SK Metylovice
František Garba, trenér: Jednu branku nám dnes neuznali. Udělali jsme tam dvě chyby, po kterých padly góly. Domácí využili šance. My jsme hodně svých šanci nevyužili. Herně jsme byli podle mého názoru lepší, kombinační, rychlí. Domácí byli důrazní, hodně se snažili každé přiblížení k brance zakočit. Nakopávali a snažili se to dostat do brány. Herně se nám utkání povedlo, kdybychom proměnili šance, byli bychom i spokojeni s výsledkem.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Vít - MUDRA Zdeněk, KARCH Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza