Čeladná doma vládla


Branky


1. D. Chýlek , 62. V. Tomi , 67. P. Astr , 92. . Látal - 4. J. Huška , 59. M. Čagan
6

Souboj celků z konce tabulky přinesl hezkou podívanou a spoustu branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do Chlebovic pustili s vervou a již v 1. minutě, po chybě hostující obrany. Vedení však nevydrželo domácím dlouho. Běřela 4. Minuta, když hosté využili standardní situaci, kdy Jan Hruška obtočil míč kolem zdi až za brankáře Miroslava Balcara. V dalším průběhu byly k vidění šance na obou stranách, ale poločasový nerozhodný stav se do přestávky nezměnil.

Po změně stran se prosadili opět hosté z Chlebovic brankou Marka Čagana v 59.minutě. Radost z vedení vydržela hostům jen do 62.minuty, kdy Čeladná k radosti zaplněné tribuny srovnala Vojtou Tomim. O Pět minut později přidal branku na 3:2 Patrik Astr. V závěru hosté sice vyrovnali, ale brankář Chlebovic v ofenzivní snaze hrál v pokutovém území rukou a tak branka nebyla uznána. V nastavené době dal konečnou podobu výsledku Jakub Látal. Čeladná po sérii jarních proher brala vytoužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Čeladná
Pavel Vašíček, trenér: Myslím, že jsme byli fotbalovější a měli jsme více ze hry. Měli jsme dobrý začátek, dostali jsme hloupý gól. Bylo vidět, že hrála dvě mužstva ze spodní části tabulky. Na hřišti bylo hodně místa, dal se hrát líbivý fotbal. Podporují nás diváci bez ohledu na výsledky a my jsme se jim dnes odvděčili výhrou i výkonem.

FK Chlebovice 1963
Jiří Šnapka, hráč: Mám z toho špatný dojem. My jsme vyrovnali v závěru na 3:3, ale rozhodčí nám branku neuznal kvůli ruce, kterou nikdo krom hlavního sudího neviděl, tak teď nevím, jaká jsou pravidla. Domácí pak dali na 4:2, to jsme to ale už otevřeli. Máme lepší pocit ze hry. Lepšíme se, jdeme nahoru. Máme tutovky, ale nedáváme a soupeř nás vždy ztrestá.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
M. Balcar [-] - F. Literák [-] , M. Gorgol [-] , L. Červený [-] , J. Kašpar [-] - D. Chýlek [-] , O. Chýlek [-] , P. Kružliak [-] , H. Šromek [-] - P. Astr [-] , M. Jakeš [-]

FK Chlebovice 1963
J. Šlachta [-] - J. Šnapka [-] , J. Špaček [-] , J. Huška [-] , M. Pavlas [-] , M. Čagan [-] , A. Syřinek [-] , P. Klečka [-] , J. Jemelík [-] , M. Janečka [-] , P. Klečka [-]

ŽK: 69. P. Astr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PODAŘIL Michal - ŠAŠINKA Jan, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích