3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smilovice přehrály doma Návsí


Branky


6

Tři branky domácích zařídil Marek Skupin. Hosté dohrávali v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili s jasným záměrem vyčkávat na brejkové situace a nakopávanými míči hrát na Marka Skupina. Tato taktika se vyplatila hned v 11. minutě, kdy hostující obrana faulovala Marka Skupina a nařízenou penaltu proměnil David Gerlich. Hosté mohli srovnat po nádherné střele z poloviny hřiště, ale vysunutého brankáře hostů zachránilo od překonání břevno brankové konstrukce. Druhá branka domácích padla po chybě hostující obrany a Marek Skupin trestal.

Ve druhém poločase přišla pro hosty další pohroma. Za faul vysokou nohou do oblasti obličeje viděl červenou kartu Jamaa a hosté dohrávali v desti. Přesilovku využil v 79. minutě hráč utkání Marek Skupin, když obstřelil gólmana Návsí Galusika a zvýšil na 3:0. V zápětí mohli hosté snížit z penalty, tu ale skvělým zákrokem zlikvidoval domácí brankář Lamoš. Hosté přesto v nervózním závěru stačili snížit na knečných 3:1. Střelcem branky byl Marek Boščik.



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Ondřej Lipowczan, trenér: Byli jsme připraveni hrát v bloku a počítat s tím, že vyhrajeme hlavičku pro Marka Skupina, což nám hned na začátku vyšlo. V první půli se soupeř krom jedné krásné střely k ničemu nedostal. Ve druhé půlce jsme byli o poznání unavení, nicméně ta červená karta nám pomohla. Pak utekl Marek Skupin a obstřelil brankáře. Závěr nebyl klidný, ale jsem pyšný na naše kluky, jak to odmakali.

SK Návsí
Roman Pyszko, trenér: Od nás dnes jenda velké katastrofa Asi jsme to podcenili, nepodali jsme standardní bojovný výkon, který bychom měli a proto jsme prohráli. Soupeř z minima vytěžil maximum. Smilovice nebyly lepší, my jsme měli šance, nastřelili jsme břevna, tyčky. Myslím, že to byl náš nejslabší soutěž letos. My jsme paradoxně v 10 hráli lépe. Měli bychom se z dnešního utkání poučit a příště hrát na 100%.



Sestavy


SC Smilovice B
M. Lamoš [-] - F. Noga [-] , D. Gerlich [-] , F. Červenka [-] , M. Skupin [-] , M. Sikora [-] , Z. Minář [-] , J. Lipka [-] , M. Lipowczan [-] , T. Košút [-] , J. Lipowczan [-]


ŽK: 55. M. Skupin , 68. F. Červenka , 83. M. Lamoš - 20. G. Bilko , 49. D. Šipoš , 61. M. Petružálek . ČK: 55. J. Chahreddine .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠULOVSKÝ Milan - STARZYK Radim, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza