0:1
(0:0)
63. J. Huvar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč na jaře poprvé doma padla


Branky


63. J. Huvar
6

Nádherná divácká kulisa sledovala vítězství Hukvald ve Staříči. Ten prohrál až v devátém jarním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hukvaldy začaly utkání velkém náporem. Zahrávaly spoustu rohových kopů a už ve druhé minutě se v šanci objevil mladý Tomek, ale domácí brankář Kocián svůj tým podržel. Staříč se dostal ke kloudné akci až ve 22.minutě, ale svou tutovku Kuča hlavou neproměnil. Ve 33. Minutě si po dalším závaru před brankou Staříče málem tečoval střelu hostujících do vlastní sítě Malý, ale kouzelník Kocián vytáhl další skvělý zákrok a Hukvaldy kopaly roh. Poločasový hvizd rozhodčího Turoně za stavu 0:0 přijaly oba týmy s odlišnými pocity.

I druhý poločas začali lépe hosté. Už po minutě si vynutili faul před pokutovým územím Staříče, ale Huvar se zatím jen zastřeloval. V 63 minutě už však tečovaná střela nejlepšího hráče utkání Huvara skončila v domácí síti. Po inkasované brance se domácí borci opět pokusili přepnout na své pověstné jarní turbo a začali se tlačit na bránu hostujícího gólmana Sasína. Hosté z Hukvald však hrozili z rychlých brejků. Po jednom takovém mohl navýšit skŕe opět Huvar, ale nejlepší domácí hráč v utkání Kocián svým zákrokem uchoval domácím naději na oddálení první ztráty v sezóně. A potože se v závěru ve svých příležitostech neprosadili Staříčtí Imričko, Slíva a Benek, nezopakoval Staříč obrat z posledních duelů na Milíkově a s Mosty a musel přenechat všechny body hostům. 



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta, trenér: Nabízí se hodnocení zápasu, že za porážku se nemusíme stydět. Ale já to nemám rád. Prohráli jsme sice s nejlepším jarním soupeřem, ale vinu na tom nesu já. Měl jsem obětovat našeho jednoho hráče a hrát “osobku” na Huvara, ten prostě zapas rozhodnul. No nic, fotbalové jaro pokračuje, porážka asi musela přijít, ale neměla přijít v tomto vyhecovaném derby před skvělou návštěvu. Soupeři gratuluji, máme oba týmy na jaře 20 bodů, ale trochu mě mrzí výkřiky z hostující lavičky, že hrajeme hovno, měl jsem o úrovni hostující lavičky vyšší mínění.

TJ Sokol Hukvaldy
Petr Žáček, vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme byli jasně lepší, ale měly jsme vyložené šance, jen zbrkle zakončené. Trenér Blahuta mě nepochopil (mám na mysli ten jeho dovětek), ale Staříč v první půli nehrála nic. Ve druhé přibýval náš tlak. Posléze jsme se stáhli a Staříč začala hrát nakopávanou. Dvacet minut jim ale nemůže stačit, aby vyhrávali zápasy. Staříč měl obranu dobrou, ale útočně nehráli nic. U nás dnes vynikal Huvar, to on nese velký podíl na naší výhře.



Sestavy


FK Staříč
D. Kocián [-] - M. Míček [-] , P. Király [-] , S. Matula [-] , D. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Malý [-] , O. Kuča [-] , L. Slíva [-] , P. Jukl [-] , P. Popluhár [-]

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - L. Smolík [-] , D. Krhut [-] , J. Chamrad [-] , T. Černík [-] - D. Brojač [-] , J. Huvar [-] , M. Tomek [-] , M. Genčur [-] - T. Ruml [-] , D. Cirner [-]

ŽK: 61. P. Király , 86. L. Slíva , 87. D. Kocián - 88. T. Černík , 88. Z. Bůžek , 95. J. Chamrad , 95. J. Huvar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KREŽELOK Ondřej - TUROŇ Lukáš, SLÍVA Vojta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů