Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Janovic veze všechny body z Mostů


Branky


6

Dobrá první půle Mostům na úspěch v utkání nestačila. Janovice po změně stran zabraly a drží vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili bez velezkušeného mozku své hry, bývalého mládežnického reprezentanta ČR Přemka Zbončáka, který si v předchozím utkání poranil lýtkový sval. Na hře domácích to ale nebylo znát. Mosty v první půli hráli vyrovnanou partii a lídrovi okresní soutěže byli více než vyrovnaným soupeřem. Skóre načal v 10 minutě hostující Jan Talaš, kdy přesně umístěnou ranou obestřelil zeď z prostoru pár metrů před hranicí pokutového území a míč skočil až za zády brankáře Jopka. Domácí to však nezlomilo a tlačili se do koncovky. Po sérii příležitostí jim to vyšlo až ve 43. minutě, kdy se podařilo Maximu Pospěchovi skvěle najít na hranici malého vápna Tomáše Nieslanika a ten se nemýlil. 

Ve druhé půli domácí neudrželi kvalitu z první půle. Janovice byly najednou všude a přehrávali domácí. V rozmezí 15 minut pak rozhodli po dvou brankách Jakuba Sedláka a Jiřího Holiše. Snížení Mosteckých v 84 minutě z nohy Ondřeje Szotkowského po hezké kombinaci přišlo až příliš pozdě. Hosté pak ještě pojistili svou výhru brankou v závěru utkání, kdy skóroval Dan Gara.

Po změně stran se změnil i obraz hry. Domácí se snad zalekli vidiny možného bodového zisku a nahřišti začali vládnout borci z Janovic. V rozmezí 60. Až 70. minuty postupně skórovali dvakrát Jakub Sedlák a Jiří Holiš. Domácí sice stačili po hezké kombnaci snížit na 2:4, ale konečné slovo v utkání měli opět hosté když v závěru zvyšovali Danem Garou na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Przemysl Szlaur, trenér: První poločas mě překvapil, kluci hráli konstruktivně, byli jsme podle mého lepším týmem. O přestávce jsem neměl klukům co vytknout, jen jsem jim říkal, pozor na druhý poločas, abychom udrželi kvalitu hry. Ale pak jak když přepneš, od začátku jsme tahali za kratší konec, Za tu druhou půli jsem moc zklamaný a Janovice si za tu druhou půli zasloužily vyhrát. Co mi však nedá je nezmínit výkon hlavního sudího pana Mudry. Jeho výkon byl tragický, otáčel rozhodnutí, byl úplně mimo, u tak zkušeného rozhodčího je to pro mě zklamání. Borci na čarách byli naopak skvělí, nemám jim co vytknout, neměli žádný kiks.




Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
V. Jopek [-] - J. Kotek [-] , A. Puczok [-] , M. Bednár [-] , T. Nieslaník [-] , P. Kolář [-] , M. Pospěch [-] , L. Bednár [-] , O. Szotkowski [-] , J. Szotkowski [-] , P. Šafařík [-]

TJ Janovice
J. Polach [-] - M. Vicher [-] , J. Holiš [-] , H. Bigas [-] , R. Hutník [-] , D. Roháček [-] - Z. Sedlák [-] , J. Roháček [-] , J. Talaš [-] , M. Juříček [-] - J. Sedlák [-]

ŽK: 74. P. Šafařík - 85. J. Boor .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MUDRA Josef - BERNÁT Marek, ZBOŘIL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů