3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice porazily doma Žimrovice


Branky


12

Těškovice své šance proměnily, Žimrovice ne, takže body zůstaly doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o dvě branky

Těškovice v dalším domácím zápase přivítaly mužstvo ze Žimrovic. Po vzájemném oťukávání se ve 12. minutě osmělili hosté křižnou střelou Fajkuse z levé strany, kterou Lazecký kryl. Ve 13. minutě vysuul Vladimír Šenk ideálně za obranu Viléma Krayzla, který šel z pravé strany sám na gólmana Šehoviče, který jeho střelu vyrázil na tyčku a následné rohový kop. V 17. minutě putoval míč z kopačky Viléma Krazla na Juchelku, který ho pak přistrčil do středu na nabíhajícího Vladimíra Šenka, který šikovným lobem mezi stopery a vybíhajícím gólmanem otevřel skóre utkání na 1:0. Ve 24. minutě byl pas hostů sražen před šestnáctku, kde následuje pohotové zakončení Lukáše Škrobánka, které orazítkovalo břevno. Ve 25. minutě vykryl hostující gólman Šehovič střelu Strojila a ihned dlouhým výkopem poslal míč před domácí šestnáctku, kde musel bejkovou šanci likvidovat Lazecký včasným vyběhnutím. Ve 26. minutě vysunul Strojil za obranu hostů Viléma Krayzla, který přesprintoval obránce a chladnokrevně skóruje mezi nohami gólmana Šehoviče na 2:0. Ve 27. minutě přenesl míč Vilém Krayzel dlouhým pasem na levou stranu, kde následuje křižná střela Kupky, která mířila těsně vedle. Ve 29. minutě zahrávali hosté přímý kop Jakubem Černým, který skončil mimo branku. Ve 34. minutě zlikvidoval Lazecký další střelecký pokus Lukáše Škrobánka. Ve 36. minutě zakončili hosté křižnou střelou Fajkuse z pravé strany mimo branku. V závěru poločasu se dostal do brejku Vilém Krayzel, ale gólman Šehovič včasným vyběhnutí zmařil jeho šanci. 

Těškovice vedení navýšily

Ve 49. minutě vysunul Juchelka za obranu vlevo zabíhajícího Matěje Krayzla, ale jeho zpětnou přihrávku srazila obrana hostů. V 51. minutě se dostával středem hřiště za obranu Matěj Krayzel, ale svoje sólo proti vybíhajícímu gólmanovi neproměnil. V 53. minutě se po levé straně dostával do gólové šance opět Matěj Krayzel, ale jeho tutovku z malého vápna gólman Šehovič bravurně vyrázil. V 58. minutě vyrobila obrana hostů hrubou chybu v rozehrávce, kterou Matěj Krayzel potrestal pohotovým zakončení k levé tyči – 3:0. V 59. minutě musel Lazecký vyrazit tvrdou střelu Jakuba Černého z levé strany na roh. V 67. minutě kryl Lazecký střelecký pokus Lukáše Škrobánka, opět z levé strany. V 86. minutě vysunul Kupka dlouhým autem z levé strany za obranu nabíhajícího Vavrečku, který ale slabým lobem nepřekonal vybíhajícího gólmana Šehoviče. V závěru utkání skončil poslední střelecký pokus hostů nad brankou.

 

Těškovice v příštím zápase kole jedou do Slavkova. Žimrovice jedou do Kozmic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (asistent trenéra): Nebylo to pro diváka pohledné utkání. Kombinační hru obou „okleštěných“ sestav nahradila bojovnost, spousta nepřesností a místy se na hřišti i jiskřilo. Naštěstí se nám podařilo proměnit některé naše gólové šance a body tak zůstávají doma.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): Dneska se to sešlo. Zranění, práce, takže jsme to museli polepit, jak se dalo. Kluci bojovali. Bohužel jsme své šance nedali, domácí ano, a proto vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Juchelka [-] (69. T. Krčmář [-] ) , M. Krayzel [-] (80. J. Krayzel [-] ) , V. Krayzel [-] (83. M. Hoza [-] ) , P. Kupka [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , T. Rek [-] , J. Solnický [-] , J. Šenk [-] , O. Strojil [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , F. Paláček [-] , A. Dušek [-] (46. P. Novák [-] ) , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , R. Kříž [-] (59. D. Lakomý [-] ) , R. Heider [-]

ŽK: 61. O. Strojil , 70. M. Krayzel - 67. J. Černý .
Hráči zápasu: V. Krayzel .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PRASEK Beno, KRAYZEL Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Haas
Tip experta: výhra hostů

Teškovice mají z posledních dvou zápasů 0 bodů, navíc bez vstřelené branky. Pokud chtějí hosté udržet druhé místo, musejí vyhrát. Navíc hrají fotbal, na který se dá dívat. Tip: 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů