1:1
(0:1)
28. T. Fusek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém zápase se soupeři rozešli smírně


Branky


10

Po prvním poločase vedli hosté o jednu branku. Na začátku druhého poločasu domácí vyrovnali. Pak se hodně vylučovalo, ale skóre se už nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Druhé Žimrovice hostily na svém domácím trávníku už jistého postupujícího ze Štítiny. První poločas nabídl divákům vyrovnanou bitvu. Do prvních dvou vážnějších šancí se dostal hostující Vala. Obě střely, které mířily pod břevno mu vyrazil domácí gólman Šehovič. Ve 28. minutě utekl po levé straně Bartusek, jehož centr zavíral na zadní tyči do brány Fusek – 0:1. Žimrovice pak z přímého kopu Ondřeje Černého nastřelily tyčku hostující brány. V závěru prvního poločasu se dostal po centru Fajkuse do zakončení Ondřej, ale hlavičkou z bezprostřední blízkosti branku netrefil. 

Žimrovice vyrovnaly

V úvodu druhého poločasu odcentroval Ondřej Černý míč na bratra Jakuba, jehož hlavička skončila v síti – 1:1. Žimrovice pak ožily a vypracovaly si dvě šance. Nejdříve pálil těsně vedle Lukáš Škrobánek. Pak v 50. minutě skončila střela Lukáše Škrobánka na tyči hostující brány. Za dvě minuty došlo k potyčce mezi domácím Schauerem a hostujícím Sakmarem. Do ní se zapletl ještě hostující Vala. Všichni tři hráči obdrželi červenou kartu a domácím tak začala přesilovka. Ta se ještě navýšila, když Šumbera dostal druhou žlutou kartu za to, že neměl chrániče. Domácí ale dvojnásobnou přesilovku nedokáztali využít. Sice se na hosty valil útoko za útokem ale bez gólového efektu. Centr Fajkuse nevyužil střídající Kříž. Nevyšly ani střely Ondřeje Černého a Lukáše Škrobánka. V závěru pak střílel sám před gólmanem těsně vedle i David Hertel, který se vrátil na trávníky po zranění.

 

Žimrovice v příštím kole jedou do Hlavnice. Štítina bude hostit Kozmice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): Zápas se zvrtl. V prvním poločase byly šance na obou stranách, brankově se prosadila pouze Štítina. Na začátku druhého poločasu jsme vyrovnali a pak začal rozhodčí vylučovat a my jsme hráli dvojnásobnou přesilovku. Proto remízu beru jako ztrátu.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (kapitán a brankář): Nechali jsme se zbytečně vyprovokovat a tím jsme dostali dvě červené karty. Pak jsme dostali ještě jednu červenou kartu, kdy náš hráč neměl chrániče. Co ale předvedl jejich pomezní sudí to byla naprostá katastrofa. Její branka padla z ofsajdu a i další sporné situace mával hodně špatně. S bodem jsme nakonec spokojeni.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - J. Schauer [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , P. Novák [-] , J. Hertel [-] (46. D. Hertel [-] ) , R. Heider [-] (62. R. Kříž [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , D. Šumbera [-] , D. Vala [-] , J. Gattnar [-] (62. V. Trušina [-] ) , J. Majewski [-] , A. Bartusek [-] , R. Grigarčík [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , T. Fusek [-] (85. D. Vavrečka [-] )

ŽK: 14. J. Černý , 35. L. Fajkus , 36. J. Schauer , 52. D. Šehovič - 19. J. Gattnar , 55. D. Šumbera , 61. A. Bartusek . ČK: 52. J. Schauer - 52. D. Vala , 52. M. Sakmar , 61. D. Šumbera .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, PALÁČEK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Adam Krupa
Tip experta: remíza

V utkání kola má už Štítina jistotu postupu, doma ovšem bude chtít vyhrát. Kvalitní mužstvo Žimrovic si ale odveze bod za remízu.

Tip: výhra domácích