Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina si výhrou zajistila postup do krajské soutěže


Branky


12

Štítina si do přestávky zajistila dvoubrankové vedení. To pak udržela i ve druhé části a zajistila si postup. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Březová přivítala vedoucí Štítinu. V prvním poločase se domácí nedostali vůbec do pořádného zakončení. Štítina už v první minutě zazdila pořádnou šanci Sakmarem. Štítina se dostala do vedení po osmnácti minutách, když se za střelou Šumbery do vinklu gólman Hromada jenom podíval – 0:1. Po půlhodině hry se do nájezdu dostal hostující Sakmar a bombou proápálil Hromadu – 0:2. Ve zbytku poločasu ještě Štítina zazdila několik šancí, přesto šla do kabin s dvoubrankovým vedením. 

Štítina si náskok udržela

Březové se podařilo snížit na začátku druhé půle, když se po centru Budy dostal míč k Řehulkovi, jenž dával balon do protipohybu brankáře Martina Vitáska – 1:2. Po hodině hry se dostal z levé strany za domácí obranu rychlík Sakmar a střelou k tyči nedal Hromadovi žádnou šanci – 1:3. Domácí mohli snížit, ale Buda orazítkoval jen břevno. V 77. minutě opět v tváří v tvář Hromadovi Sakmar nezaváhal – 1:4. Za pět minut dokončil svůj střelecký koncert Sakmar, který si při samostatném nájezdu položil Hromadu a zkušeně zavěsil – 1:5. Dvě minuty před koncem pak Šuhajík uvolnil na hranici ofsajdu Řehulku, který se štěstím dostal balon do brány – 2:5. V samém závěru pak nabil Šustek Řehulkovi, který z první placírkou umístil balon pod vinkl – 3:5. Štítina si po výhře v tomto zápase zajistila postup do 1. B třídy.  

Březová jede v příštím kole do Hlavnice. Štítina bude hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): V prvním poločase jsme skoro nevystřelili na branku. Štítina se ujala vedení. Ve druhém už to bylo z naší strany lepší. Na čisté šance to bylo tak 9:5 pro hosty. V závěru hosté lehce polevili a nám to tam spadlo.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Přijeli jsme pouze v jedenácti lidech. Hru jsme ale podle mě kontrolovali a navíc jsme i věděli vysledek Žimrovic, které hrály o hodinu dřve. Ve druhém poločase jsme měli hru po kontrolou, jen jsme si nechali zbytečně dát na závěr dva góly.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Faika [-] (55. T. Pecka [-] ) , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , D. Řehulka [-] , Š. Buda [-] , J. Lichovník [-] , P. Křenek [-] (61. V. Slípek [-] ) , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - J. Majewski [-] , M. Sakmar [-] (85. D. Plohák [-] ) , D. Vala [-] , A. Bartusek [-] , J. Gattnar [-] , T. Halška [-] , T. Fusek [-] , P. Kunczik [-] , V. Tomáško [-] , D. Šumbera [-]

ŽK: 54. P. Křenek , 60. D. Řehulka - 69. J. Gattnar , 91. D. Vala .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KARTOUS Lukáš - MEIER Milan, RYBOŇ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Haas
Tip experta: výhra hostů

Další zápas, který není potřeba vůbec rozebírat. Domácím se na jaře nedaří, kdy vyhráli pouze jedno utkání. Štítina je fotbalově úplně někde jinde. Tip: 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů