Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štáblovice vezou tři body z Vávrovic


12

Po prvním poločase vedly Štáblovice o dvě branky. Ve druhém výhru ještě jednou brankou pojistily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o dvě branky

Vávrovice hostily na svém hřišti mužstvo ze Štáblovic. Hned v páté minutě aktivní Laovský našel na úrovni šestnáctky Tesaře, který nechytatelnou střelou k tyči otevřel účet utkání – 0:1. Za chvíli orazítkoval domácí tyčku Laovský. Na druhé straně zacinkal na hostující tyč Klásek. V 8. minutě střelu Tesaře vyrazil brankář Papež. V 10. minutě se probil do vápna Laovský a Papež musel podruhé lovit míč ze své sítě – 0:2. Pak se hra začala postupně vyrovnávat. Hosté začali chybovat v přihrávkách, protože jim dělali problémy svým napad´áním. Přesto se po čtvrthodině hry dostal do zakončení Laovský, ale Papež jeho pokus chytil. Po půlhodině hry po centru Panáčka hlavičkoval mimo tři tyče Laovský. Poslední šanci měl čtyři minuty před přestávkou Veřmiřovský, který Papeže neprostřelil 

Štáblovice výhru navýšily

V úvodu druhé půle se zjevil v šanci vávrovický Klásek, ale v samostatném úniku mířil mimo cílené zařízení. Na druhé straně po centru Veřmiřovského hlavičkoval mimo tři tyče kapitán Sedláček. Přesto se nadále hostům nedařilo praktikovat svou hru, a domácí s nimi hráli vyrovnanou partii. Navíc se po hodině hry dostal do samostatného nájezdu opět Klásek, ale opět mířil jen těsně vedle tyčky. Hosté přidali třetí branku až pět minut před koncem, když po akci Kuzník, Gračanin a Veřmiřovský, posledně jmenovaný poslal míč podél brankáře Papeže do brány – 0:3.

 

Vávrovice v dalším kole jedou do Dolních Životic. Štáblovice budou hostit Litultovice. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Měl jsme ve hře čtyři hráče z áčka, a pak hráče z béčka a dorostence. Hra ale byla vyrovnaná, jen nám chyběla zkušenost a kvalita ve finálním fázi. Štáblovice vyhrály větší kvalitou.

SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Dneska s výkonem nejsem vůbec spokojený, i když jsme vyhráli a měli jsme to pod kontrolou. Sice jsme brzy vedli o dvě branky, ale pak nám to nešlo, kazili jsme přihrávky, dlouho jsme drželi balon. Nebyla to vůbec naše hra. Jediným pozitivem jsou tři body.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - O. Levák [-] , M. Schoppik [-] , T. Černín [-] , T. Šenk [-] - J. Lichovník [-] (82. M. Lagan [-] ) , A. Klásek [-] , D. Černohorský [-] (61. F. Šenk [-] ) , L. Kozák [-] , M. Klein [-] - P. Kořínek [-] (62. V. Lagan [-] )

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - T. Kříž [-] , M. Gračanin [-] , P. Heinzke [-] - D. Tesař [-] (86. R. Jedlička [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , P. Kuzník [-] - M. Sedláček [-] (86. R. Podolínský [-] ) , M. Laovský [-] (73. M. Konvička [-] ) - O. Minarčík [-] , O. Panáček [-]

ŽK: 43. A. Klásek .
Hráči zápasu: A. Klásek - P. Kuzník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - RICHTER Adam, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Haas
Tip experta: remíza

Může se zdát, že Štáblovice jsou jasným favoritem, ale očekávám vyrovnaný zápas. Domácí na tom nejsou vůbec špatně. Pokud zvládnou začátek utkání, můžou pomýšlet i na body. Tip: 0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů